Iako je čin upoznavanja u krevetu vrlo senzualan trenutak, žene koje su ga prošle nekoliko puta i pri tome se razočarale, već su ga i zasitile. No postoje znakovi koji vam itekako mogu pomoći u potrazi za gospodinom pravim, onim koji će vas zadovoljiti i pružiti vam nezaboravno iskustvo. Doznajte 3 najčešća znaka koji otkrivaju kakav je u krevetu

1. POLJUBAC
Francuski poljubac prava je igra zavođenja i vrlo lako može otkriti dobrog ljubavnika. Staviti jezik na pravo mjesto prava je umjetnost.

- Pogreške kod poljubaca na početku veze su dozvoljene, ali sudaranje zubi tijekom poljupca nikako. Poljubac ovog tipa otkriva nespretnog muškarca koji doista ne zna što bi s vama, a kamo li kako vas zadovoljiti.

- Prevlažan poljubac uz nekoordinirano vitlanje jezikom znak je da vaš muškarac ima vrlo malo kilometara kada je riječ o seksu i ženama. Takav poljubac otkriva neiskusnog šlampavca koji jedva čeka doći do cilja.

Prevlažan poljubac uz nekoordinirano vitlanje jezikom znak je da vaš muškarac ima vrlo malo kilometara

2. DODIR
Dodiri su, posebno u fazi upoznavanja, baš poput poljupca uvod iz koje možete saznati mnogo o vašem potencijalnom partneru.

- Prenagli i prečesti dodiri tijekom upoznavanja nikako nisu dobar znak. Takav muškarac je pomalo sebičan i posesivan te da će svoje potrebe staviti prije vaših.

- Nikakav kontakt još je jedan loš pokazatelj. To može značiti da je sramežljiv, što može biti simpatično i tajanstveno, ali do određene granice ili pak da vas se zbog pomanjkanja iskustva boji.

3. PREDIGRA
Prvi seks prepun je strasti i uvijek je nešto posebno, a predigra o muškarcu može otkriti štošta.

- Ako vaš novi partner na vas krene bez ikakvog uvoda, kao 'napaljeni' tinejdžer to opisuje vrlo neiskusnog i površnog muškarca. Takav ljubavnik nikad a neće zadovoljiti vaše potrebe.

 

- S avanturistom koji već pri prvim poljupcima od vas počinje tražiti neobične stvari treba biti vrlo oprezan. Lijepo je kada je muškarac otvoren za novo i drugačije no takve stvari nikako nisu za prvi odnos, barem ne bez dogovora. Takav potez otkriva bahatog i umišljenog muškarca kojem vaše želje nisu ni u peti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju