Pauza za kavu ili ručak pokazala se kao idealno vrijeme za preljub, a za sve je krivi ubrzani radni tempo zbog kojeg nakon povratka kući nitko nije zainteresiran za izmjenjivanje nježnosti s partnerima. Seksolozi tvrde kako su prevare za vrijeme radnog vremena razumljive

Istraživanje portala S media pokazalo je kako se najviše preljuba događa tijekom radnog vremena, a 'pauza za kavu' postala je 'pauza za seks'.

>> 9 dobrih strana redovitog seksa

>> Znate li što muškarci stvarno žele raditi u krevetu?!

U razdoblju od 9 do 17 sati tijekom radnog tjedna maženje, ljubljenje i zagrljaji događaju se gotovo na svakom koraku. Parovi koriste pauzu za kavu ili ručak kako bi prevarili svoje partnere, a najčešći i najbolji izgovor je susret s klijentom ili poslovni sastanak.

Objašnjenje je vrlo jednostavno - tijekom radnog vremena najlakše je osmisliti bijeg s radnog mjesta dok je takvu situaciju vrlo komplicirano opravdati vikendom.

Više od 60 posto prevara događa se upravo za vrijeme radnog vremena jer su tada ljudi najslobodniji, a uvijek postoji dobar način da se zbog poslovnog sastanka 'nestane' iz ureda na sat ili dva.

Statistike pokazuju kako su žene koje posumnjaju da ih partneri varaju u 90 posto slučajeva u pravu, dok samo 30 posto muškaraca prevare njihove partnerice.

Seksolozi kažu kako su prevare za vrijeme radnog vremena razumljive. Zbog ubrzanog radnog tempa te posla koji iscrpljuje, muškarci, a ni žene nemaju snage za seks nakon povratka kući. Upravo zato je koketiranje u pauzi za ručak idealno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju