Život u paru je pun izazova, a česti prekidi i svađe u javnosti ne izgledaju dobro. Zato su holivudske zvijezde s A liste odlučile ostati single i uživati u tome. Do trenutka dok ne naiđe onaj pravi ili prava...

Collin Farell je ljubio mnoge lijepe žene, što dokazuje da cure ipak više vole zločeste dečke.

Cameron Diaz već su svi vidjeli pred oltarom s pjevačkom zvijezdom Justinom Timberlakeom. No, njih dvoje zbog godina ili različitih pogleda na život nisu uspjeli. Otkačena, živahna i uvijek spremna za dobor provod Cameron je nastavila tražiti princa. U međuvremenu uživa u samačkom životu, izgleda odlično i bira...

U svom zagrljaju je imala Matta Dillona, Jareda Letoa i Robbiea Williamsa.

Drew Barrymore je ljubila Justina Longa, Toma Greena i Fabrizia Morettija s kojim je u vezi bila dugih pet godina. Umjesto za brak odlučila se za samački život. Izgleda kako je ovom Charlijevom anđelu ipak bilo dovoljno dva puta pa da shvati da nije stvorena za brak. Prvi puta se udala 1994.,a brak je potrajao svega mjesec dana dok je svoje drugo 'da' izrekla glumcu Tomu Greenu. Njihov brak je potrajao nešto manje od godine dana.

Kate Hudson izgleda stvarno zna kako se riješiti frajera u deset dana. Ljubila je Justina Timberlakea, Owena Wilsona i Lancea Armstronga. Njezino srce uspio je zarobiti puno stariji Chris Robinson, no brak je završio kada je Kate shvatila da život ipak mora biti dobra zabava.

Collin Farell je ljubio mnoge lijepe žene. Među njima su bile Britney Spearse, Kim Bordenave, Amelia Warner i Hazel Kareswarren. Sve to samo dokazuje da cure ipak više vole zločeste dečke, a i Collin izgleda uživa u tome. 

Sienna Miller jednostavno uživa u flertu i zabavi. Izlazila je s Puff Daddyjem, Matthewom Rhysom, Rhysom Ifansom,Judeom Lawom i Balthazarom Gettyjem. Iako još nije sigurna hoće li pustiti ili zadržati bogatog nasljednika Sienna uvijek pronalazi vremena za izlaske i zabavu.

Winnona Ryder izlazila je s glumcima Johnnyjem Deppom, Mattom Damonom, Davidom Duchovnyjem. Pokušala je i s glazbenicama pa se zabavljala s Jackom Whiteom, Beckom, Treom Coolom, Evanom Dandom i Blakeom Sennettom. Izgleda kako se jednostavno ne može odlučiti!

Jay Hernandez, Jake Gyllenhall, Johnny Borrell i Rayan Gosling pokušali su ukrasti srce glumici Kirsten Dunst. No izgleda kako Spidermanova djevojka još uvijek čeka onog pravog.

Na listi djevojke koja se stvarno voli zabavljati bili su Cisco Adler, Taylor Locke i Josh Hartnett no izgleda kako nitko od njih nije mogao pratiti njezin tempo izlazaka. Mischa Barton zato sada uživa sama i izlazi koliko hoće.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju