Mlada You Tube blogerica čije su video snimke posvećene beauty, lifestyle, modnim i DIY temama postigla je ono o čemu njezine 'kolegice' i pogotovo vršnjakinje mogu samo sanjati. Njezinu je fotografiju na svom Instagram profilu podijelila Kylie Jenner

Sa 17 godina i 250 tisuća Instagram followera te preko 191 tisuću preplatnika na YouTube kanalu, Marija Žeželj iz Novog Sada istaknula se kao najutjecajnija lifestyle blogerica u regiji.

Njezin najnoviji viralni uspjeh koji će joj donijeti još brojnih fanova iz cijelog svijeta je selfie objavljen na njezinom Instagram profilu s tagom #22lipkit.

Zahvaljujući njemu službena stranica kozmetičkog brenda Kylie Jenner - 'Kylie Cosmetics' repostala je njezinu fotografiju na svom službenom porfilu. Naime, upravo je to naziv ruža i olovke za usne bakreno crvene boje iz njezine nove make up kolekcije.

Lijepa tinejdžerka je tako dobila gotovo 240 tisuća lajkova i brojne usporedbe s glumicom Selenom Gomez.

Da Mariju čeka velika budućnost u medijima i javnom životu dokazuje i njezin novi 'poslovni' potez. Naime, ona je svoje interese s internetskih sfera prenijela i u tiskano izdanje objavivši roman 'Moj slatki život'.
 

 

A photo posted by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju