U Los Angelesu je održana 27. dodjela nagrada Critics Choice. Ovu nagradu od 1995. godine dodjeljuje američko-kanadsko Udruženje televizijskih i filmskih kritičara.

Jedna od uzvanica i prezenterica na dodjeli bila je i Selena Gomez. Slavna 29-godišnja pjevačica i glumica zvijezda je serije "Only Murders in the Building", u kojoj glumi s Martinom Shortom i Steveom Martinom.

Serija je bila nominirana u kategoriji najbolje humoristične serije, a Selena, Martin i Steve u kategorijama najbolje glumice i glumca u humorističnoj seriji.

Iako se kući nije vratila s nagradom, prema mišljenju modnih kritičara pripala joj je titula najbolje odjevene dame na dodjeli. Ljepotica se odlučila za klasično glamurozno izdanje u stilu filmskih diva iz Zlatnog doba Hollywooda, a pritom je zasjenila sve trenutne filmske dive na dodjeli.

Nosila je haljinu modne kuće Louis Vuitton u crvenoj boji, tradicionalno jednoj od popularnijih boja za ovakav tip svečanih događanja. Model s visokim prednjim izrezom ima i elegantan plašt koji dodatno naglašava glamurozan dojam. Selena je oduševila i odabirom nakita, posebno velikom efektnom naušnicom u obliku strijele.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju