Na prekrasnom događanju koje je organizirao portal Zadovoljna.hr kako bi predstavio novi projekt "Zadovoljna Akademija" pojavila se i Sementa Rajhard te pokazala zašto je ležerni šik idealna ljetna modna opcija. Kako je upravo to postigla provjerite u članku

Lijepa pjevačica i glumica Sementa Rajhard privlačila je pažnju na sinoćnjem događanju portala Zadovoljna.hr na kojem je predstavljen novi projekt "Zadovoljna Akademija". Naravno, s odličnim razlogom jer outfit koji je odabrala idealna je kombinacija ležernosti i elegantnosti.

Modna kombinacija Sementa Rajhard istovremeno je ležerna i šik

To je postigla vrlo jednostavno – bijelom majicom s natpisom i dugom metalik suknjom. Odjeću potpisuje poznati hrvatski brend eNVy room, a Sementa je ovaj modni odabir upotpunila visećim metalnim naušnicama, crnom torbicom te svečanijim sandalama na petu.

Ova istovremeno ležerna i šik kombinacija odlična je za nadolazeće ljetne dane. Naime, promjenom obuće i detalja poput nakita i torbice u svega nekoliko minuta outfit za popodnevne šetnje može postati outfit za večernji izlazak.

Ovu je kombinaciju Sementa zaokružila šminkom neutralnih boja te s popularnom polu-punđom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju