Glumica i pjevačica Sementa Rajhard bila je gošća na predstavljanju kolekcije za jesen/zimu koju potpisuje glumica Katarina Baban. Sementa je izgledala savršeno u uskoj crnoj haljini koja maksimalno ističe ženstvenu figuru

Galerija Predstavljanje nove kolekcije Lilith by Katarina Baban - 5 Predstavljanje nove kolekcije Lilith by Katarina Baban - 6 Predstavljanje nove kolekcije Lilith by Katarina Baban - 4 +3 Sementa Rajhard, Ecija Ojdanić i Robert Sever Za predstavljanje nove kolekcije Lilith by Katarina Baban glumica i pjevačica Sementa Rajhard izabrala je usku crnu haljinu od rastezljivog materijala koja je istovremeno i vrlo udobna i ženstvena. Haljinu s visokim ovratnikom i duljine do ispod koljena 26-godišnja ljepotica nadopunila je crnim remenom sa zlatnim detaljem koji je maksimalno naglasio glumičinu figuru pješčanog sata.

Jednostavnu haljinu nosivu baš svaki dan Sementa je kombinirala uz elegantne visoke crne čizme.
Prelijepe crte lica istaknula je decentnim make-upom, a cjelokupni stajling jednako tako suptilnim nakitom.

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard bila je gošća na predstavljanju kolekcije za jesen/zimu koju potpisuje glumica Katarina Baban. Sementa je izgledala savršeno u uskoj crnoj haljini koja maksimalno ističe ženstvenu figuru

U kolekciji Lilith by Katarina Baban za jesen/zimu 2017./18 prvi se put uz haljine mogu naći i kaputi i jakne. Prilika za lijepu odjeću ima mnogo, a ako ste se kada zapitali gdje pronaći elegantne i nježne kreacije koje će razvedriti i najtmurnije zimsko sivilo, zaputite se na zagrebačko Trnje. Na adresi Bosutska 9 u blizini koncertne dvorane Lisinski dočekat će vas uvijek nasmiješena mlada osječka glumica sa zagrebačkom adresom Katarina Baban. Čipka, pastelne boje i cvjetni uzorci oduševit će sve poklonice ženstvenog stila i vječnog ljeta koji na suptilan način odaju vječno mladi duh.

Ovom kolekcijom željeli smo obuhvatiti spektar različitih stajlinga za svaku priliku i u svako doba dana. Od ranojutarnjih obaveza do večernjeg izlaska, svaka djevojka i žena želi izgledati i osjećati se lijepo, a Lilith joj to i omogućuje. Osim izgleda, posebna pažnja posvećena je udobnosti i lakoći nošenja ovih modela, jer žena mora nositi odjeću, a ne obrnuto. Općenito, moda treba donijeti zabavu i veselje, a nadam se da će nova kolekcija i prateća kampanja to i predočiti, poručuje dizajnerica i glumica.

Nova modna priča Katarine Baban prvi put osim haljina, donosi i kaputiće i jakne, a od materijala neizostavni su čipka i viskoza. Prelijepi modeli iz dnevnih i večernjih kombinacija nesumnjivo će se uskoro moći vidjeti na Katarininim kolegicama iz svijeta glume, ali i na mnogim našim estradnim divama koje su više puta svratile u elegantno opremljen Showroom.
Predstavljanje nove kolekcije Lilith by Katarina Baban - 6 Sementa Rajhard na predstavljanju nove kolekcije Lilith by Katarina Baban (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju