Money Heist, odnosno La casa de papel, što na španjolskom znači kuća od papira, pravi je dokaz da europska serija može postati svjetski hit. Euforija koju je stvorila ove serija malo se s čime može usporediti, a upravo je to razlog što je javnost s nestrpljenjem čekala njezin spin off koji samo što nije izašao na Netflixu.

Galerija Scene iz serije Berlin Scene iz serije Berlin Scene iz serije Berlin +3 Scene iz serije

 Serija Berlin u prvi plan stavlja Andrésa de Fonollosa (Pedro Alonso), poznatijeg kao Berlin. Radnja se vrti oko pljačke 44 milijuna eura vrijednih dragulja u Parizu, a hladan, proračunat i oštar Berlin evoluirat će u zagonetnog kriminalca kojega će gledatelji – ili voljeti ili mrziti.

Iako je popularna Netflixova serija završila 2021. godine, nakon pet fantastičnih sezona, priči se još ne nazire kraj. Nadolazeća serija vraća nas u vrijeme prije Money Heista, odnosno u doba Berlinove najveće slave, a radnja će se razvući kroz osam napetih dijelova.

Scene iz serije Berlin Scene iz serije "Berlin" (Foto: Netflix)

Radnja će se usredotočiti na njegove podvige iz prošlosti, evoluciju njegova karaktera i još mnogo toga, a kreatori su već najavili puno zločina, napetosti, putovanja, romantike i kvalitetnog humora.

Iz trailera se da naslutiti kako Berlin planira opljačkati luksuznu aukcijsku kuću u Parizu, ali se njegovi planovi zakompliciraju kad započne aferu sa suprugom vlasnika iste kuće.

Jednostavno rečeno – Berlin je priča o ljubavi i pljačkama koja će zaroniti duboko u pozadinu dobro nam poznate priče koja je zaludjela cijeli svijet. Otkrit će nam tko je bio Andrés de Fonolloso prije nego što je postao Berlin i što ga je oblikovalo u osobu kakva je, istaknuli su iz Netflixa.

Slika nije dostupna Pet europskih serija na Netflixu idealnih za uživanje na slobodan dan

Za sve one koji još uvijek nisu pogledali Money Heist - radnja se vrti oko osam pljačkaša i profesora koji pripremaju veliku pljačku u španjolskoj državnoj kovnici u Madridu. Kreator serije, Alex Pina, u pet sezona je ispričao emocijama nabijenu priču koja je brzo zaludila cijeli svijet. Ako već niste, ovo je serija koju morate pogledati, a priča o Berlinu izlazi već sutra, 29. prosinca.

Scene iz serije Berlin Scene iz serije "Berlin" (Foto: Netflix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju