Posebno formuliran za osjetljivo područje oko očiju, serum Liposmose pruža trajno rješenje za sve probleme kože oko očiju. Cijelo područje oko očiju je revitalizirano. Područje konture oka je ojačano i zaštićeno od vanjskog stresa, a podbuhlost je vidljivo smanjena.

Koža oko očiju je najtanje područje, na kojem je epiderma 5 do 7 puta tanja od ostatka lica. Sadrži manje površinskih lipida, tanak sloj korneocita i ograničenu funkciju barijere, zbog čega može biti osjetljiva na stres iz okoliša, kronobiološko i bihevioralno starenje. U nedostatku hipoderme, područje oko očiju je osjetljivije i tako pospješuje pojavu podbuhlih podočnjaka.

Često povezani s umorom ili starenjem, iskazuju se opuštenim kapcima, nakupljanjem limfe, kao rezultat izmijenjenog matriksa koji je manje sposoban očuvati stijenke krvnih žila, ili nakupljanje masti u tkivu.

PROIZVOD ZA NJEGU PREPORUČEN ZA TRENUTNA STANJA KOŽE S PODBUHLOŠĆU Kontura očiju je vrlo krhko područje koje trpi stalna naprezanja: koža kapaka jedna je od najpokretljivijih struktura tijela; podbuhlost konture očiju mora se njegovati zasebno i komplementarno, bilo da je uzorkuje nakupljanje vode ili masti.

Serum Liposmose sadrži aktivne sastojke s trostrukim osmoregulacijskim, lipolitičkim i učvršćujućim djelovanjem kojim pruža cjelovito rješenje za probleme konture očiju.
Ekstrakt Rance crvene morske alge potiče protjecanje vode u područjima retencije kako bi se ograničilo njezino nakupljanje i stvaranje vodene podbuhlosti. Tetrapeptid sa svojim lipolitičkim djelovanjem pospješuje razgradnju lipida i doprinosi smanjenju obujma i dubine masnih vrećica.

Učvršćujući aktivni sastojci imaju »učinak liftinga« na podbuhlost. Koža područja oko očiju je ojačana da bi se mogla bolje boriti protiv svako dnevnog stresa. Tekuća i ultra upijajuća, njegova je tekstura idealna za osjetljivo područje oko očiju te donje i gornje kapke. Kongestija očiju je smanjena, smanjen je obujam podbuhlosti, a u oči se vraća iskra sjaja.

Djelovanje protiv vodene podbuhlosti
Ekstrakt Rance crvene morske trave ima nevjerojatnu sposobnost prirodnog sintetiziranja osmoregulacijskog sredstva koje se naziva “Digeneaside”, uključenog u regulaciju koncentracije otopljene soli i protoka vode. Vrlo brzo djeluje na vodenu podbuhlost olakšavajući protok vode u područjima retencije, a i ograničava nakupljanje vode ispod očiju te smanjuje volumen podbuhlosti.

Djelovanje protiv masnih vrećica
Lipolitički tetrapeptid je peptid stvoren od četiri aminokiseline s lipolitičkim djelovanjem koje inhibira nakupljanje lipida, a djeluje tako da sprječava stvaranje masnih naslaga i smanjuje postojeće te smanjuje izgled i obujam podbuhlosti.

Djelovanje na opuštenost kože
Ekstrakt manioke (Manihot Esculenta) Stvara molekularne mreže koje učvršćuju, šire i brzo stvaraju visokoelastičan film na površini kože za poboljšanje mikro površine kože te zaglađuje i učvršćuje područje oko očiju. Kompleks matrikina će uz pomoć malih peptida, koji se prirodno nalaze u koži i imaju sposobnost reguliranja slijeda zbivanja potrebnih za regeneraciju kože, vidljivo učvrstiti područje oko očiju za korigiranje i zaštitu kože od vanjskih faktora stresa i poboljšati elastičnost kože.

Područje oko očiju će tako, nakon korištenja Biologique Recherche Liposmose seruma, biti hidrirano, serum će smanjiti otečenost područja oko očiju te obujam podbuhlosti, revitalizirat će umorne oči, učvrstiti područje oko očiju te jačati kožu oko očiju. Preporučuje se nanijeti nekoliko kapi na očišćenu kožu ujutro i/ili navečer.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju