Koji je vaš omiljeni modni odabir za hladne, neradne dane? Iako su pidžame uniforma za spavanje, mnogi od nas u njima obožavaju ljenčariti i tijekom dana.

Galerija Pidžama Pidžama Pidžama +3 Intimissimi

Film, dekica, šalica toplog čaja i udobna pidžama, recept su za bezbrižno zimsko ljenčarenje u udobnosti našeg doma.

Davno smo pidžame prestali nositi samo u krevetu, što možemo primijetiti i po raznim motivima, materijalima i krojevima koje viđamo u dućanima.

U današnje vrijeme ovaj je odjevni komad izašao iz okvira intimnog i počeo pratiti trendove. Tako da je gotovo jednako važno da pidžama bude udobna, kao i oku ugodna.

Pidžame više nisu rezervirane samo za klince, a mnogi od nas uskoče u njih čim dođu doma.

Pidžama Reserved, 259 kuna (Foto: Reserved)

Pamučne, vunene, pletene, šarene ili jednobojne, s kapuljačom ili bez nje, s aplikacijama i printovima iz najdražih filmova i serija…u današnje vrijeme pidžamu možemo pronaći u svakom obliku.

U posljednje dvije godine se popularizirao i rad od doma pa je ova udobna odora za ljenčarenje preko noću postala i radna uniforma.

Kako bismo pronašli najnovije primjere udobnih pidžama, zavirili smo u poznate trgovine i prikupili nekoliko udobnih i mekanih primjera u koje ćete se odmah poželjeti ušuškati.

U galeriji na početku teksta pogledajte gdje se skrivaju udobne pidžame koje vas nigdje neće tiskati i žuljati, a u njima ćete poželjeti ostati zauvijek. 

  Pidžama Primark, 105 kuna (Foto: Primark)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju