Sunčani i topli početak listopada i Zadrani su iskoristili za uživanje u šetnji gradom i ispijanju kavice na otvorenom.

Galerija Šetnja Zadrom u uskoj haljini i tenisicama - 4 Šetnja Zadrom u uskoj haljini i tenisicama - 2 Šetnja Zadrom u uskoj haljini i tenisicama - 1 +0 Tenisice su obuća koja se rado kombinira uz haljine

Lijepo vrijeme bilo je i idealna prilika za odlične street style kombinacije, a vještom oku fotografa nije promaknula mlada dama koja je centrom Zadra prošetala u mint haljini midi dužine s upečatljivim prorezima iznad struka. Radi se o haljini napravljenoj od rastezljivog, rebrastog materijala koja prati liniju tijela.

Šetnja Zadrom u uskoj haljini i tenisicama - 1 Uska haljina ima i zanimljive proreze koji je čine dodatno atraktivnom (Foto: Marko Dimic/Pixsell)

Preko haljine ležerno je prebacila smeđu kožnatu jaknicu ispod koje se nazirao popularni model torbice s lancem.

Šetnja Zadrom u uskoj haljini i tenisicama - 3 Tenisice su obuća koja se rado kombinira uz haljine (Foto: Marko Dimic/Pixsell)

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za ležernu varijantu i omiljene tenisice u bijeloj boji. Popularne "cortezice" pokazale su se kao savršen izbor za kombinaciju koja na subotnjoj špici nije prošla nezamijećeno, a mlada dama još je jednom dokazala kako su haljina i tenisice savršen modni spoj. 

Kombinaciju je upotpunila crnim mačkastim naočalama i narukvicama.

Šetnja Zadrom u uskoj haljini i tenisicama - 2 Street style kombinacija koja nije prošla neprimijećeno (Foto: Marko Dimic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju