U hladnijem dijelu godine, pogotovo kada boravimo na otvorenom, bitno je da naše kombinacije prije svega budu tople.

Galerija Mlada mama u toploj, ali modernoj kombinaciji Mlada mama u toploj, ali modernoj kombinaciji Cargo hlače su model koji jee obilježio 2023. godinu +5 Cargo traperice iz Zare - 2

Tu na scenu stupaju podstavljene jakne i tople čizmice koje nas spašavaju i na najnižim temperaturama.

Takvi topli komadi su nezaobilazan prizor i na zagrebačkoj špici koja je idealno mjesto za pronalazak modne inspiracije i uživanje u sjajnim modnim kombinacijama.

Nama je za oko zapela mlada mama koja je centrom Zagreba prošetala u toploj, ali i modernoj kombinaciji stvorenoj za prosinac.

Mlada mama u toploj, ali modernoj kombinaciji Mlada mama u toploj, ali modernoj kombinaciji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kolica je gurala u motociklističkoj jakni od umjetne kože s kontrastnom podstavom od umjetnog janjećeg runa. Jakna ima i široki preklopni ovratnik s podesivom trakom kao i duge rukave s podvrnutim manžetama, a dio je Zarine zimske ponude i košta 79,95 eura.

Topla jakna iz Zare - 2 Topla jakna iz Zare - 2 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mlada mama je na Zarinim policama pronašla i hlače. Radi se o popularnim cargo trapericama, modelu koji je obilježio 2023. godinu. Ona se odlučla za model sive boje s prednjim džepovima i našivenim džepovima straga i na nogavicama. Cijena taperica je 19,99 eura.

Cargo traperice iz Zare - 1 Cargo traperice iz Zare - 1 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kada je u pitanju obuća, lijepa brineta pobrinula se da joj ne bude hladno pa je špicom prošetala u gležnjačama s platformom brenda Ugg. Riječ je o modernoj interpretaciji klasičnih čizama kojev drugačijima čini pet centimetara visoka platforma koja, kako kažu njihovi tvorci, produljuje noge. I ovaj model izrađen je od antilop kože kao i original, dok je unutrašnjost čizmica obložena prepoznatljivom mješavinom vune.

Tu toplim komadima nije bio kraj. Toočka na "i" ovog baš dobrog izdanja bile su rukavice od umjetnog krzna i zimska kapa brenda Ugg.

Ne, nisu staromodne: Ljepotica iz Zagreba u cipelama koje žene vole kritizirati Zara, 22,99 EUR Bershka, 29,99 EUR Stradivarius, 35,99 EUR +4 Mary Jane mokasine modne kuće Prada

Baš su - opa! Glamurozne čizme koje su u centru Zagreba privlačile poglede Ulična moda u centru Zagreba - 3 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda Elisabetta Franchi +9 Ulična moda u centru Zagreba - 2

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju