Nakon nekoliko uistinu vrućih dana, subota je donijela blagi pad temperatura pa je boravak na svježem zraku bio barem malo ugodniji.

Početak prvog srpanjskog vikenda mnogi su zato iskoristili za šetnju središtem Zagreba, a fotografi su tijekom subotnjeg jutra uspjeli zabilježiti i odlične modne kombinacije.

Nama je za oko zapela dama koja je centrom Zagreba prošetala u zelenoj mini haljini koju je uparila s natikačama ravnih potplata.

Iako se radi o haljini dugih rukava, prozračni, odnosno prozirni materijal učinio ju je odličnim izborom za topli ljetni dan, a lepršavi volani na donjem dijelu, V-izrez s čipkastim porubom i moderni izrezi na predjelu struka učinili su je još poželjnijim komadom za razdoblje pred nama.

Street style kombinacija sa zagrebačke špice I sandale su top! Ljepotica iz Zagreba koja izgleda kao milijun dolara u haljini za 139 kuna

Street style ljepotica iz Rijeke u super skinny trapericama i slatkim natikačama - 3 Ljepotica iz Rijeke: Slatke natikače koje uz super skinny traperice idu i bolje od štikli

Mlada dama haljinu je za jutarnji izalazak u grad uparila s ravnim natikačama sa šarenim gornjim dijelom, ali bez imalo sumnje uz sandale na visoku potpeticu ova haljina brzo se može pretvoriti u komad dostojan večernjih izlazaka i ljetnih svečanosti.

Šetnja Zagrebom u zelenoj mini haljini Šetnja Zagrebom u zelenoj mini haljini (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju