Kako od tri jednostavna komada složiti predobar street style koji je itekako ostavio dojam u centru Rijeke, pokazala je mlada ljepotica u kombinaciji idealnoj za zadnje dane proljeća.

Galerija Street style ljepotica iz Rijeke u super skinny trapericama i slatkim natikačama - 3 Street style ljepotica iz Rijeke u super skinny trapericama i slatkim natikačama - 2 Street style ljepotica iz Rijeke u super skinny trapericama i slatkim natikačama - 1 +2 Street style u Rijeci

Pred nama su posljedni proljetni dani, a ljeto nam stiže za točno deset dana. Prilika je to da street stylerice pokažu svoja najbolja izdanja za svaki dan s kojima se pozdravljamo od proljeća i dočekujemo ljeto.

A jedno mladenačko street style izdanje pokazala je prezgodna brineta koju je u šetnji Rijekom zapazio i fotograf. Za sunčani dan odabrala je ležeran outfit koji osvaja svojom jednostavnošću. Uz bijeli crop-top s dugim lepršavim rukavima nosila je crne traperica super skinny kroja rezane na krajevima nogavica. Traperice imaju visoki struk koji savršeno laska figuri, a koji je i veliki trend nekoliko posljednjih sezona.

Street style ljepotica iz Rijeke u super skinny trapericama i slatkim natikačama - 2 Street style ljepotica iz Rijeke u super skinny trapericama i slatkim natikačama (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Jako nam se sviđaju i natikače koje je odabrala, a riječ je o modelu nude nijanse s mašnom i ravnim đonom. Natikače djeluju vrlo udobno, a uz to su i jako slatke pa se čine kao pravi izbor za šetnju i slobodno vrijeme. I najveće ljubiteljice štikli ljeti se rado izuvaju iz visokih potpetica i zamjenjuju ih s ovakvim ženstvenim natikačama koje i uz super skinny traperice izgledaju sjajno, baš kako nosi street style ljepotica iz Rijeke.

Street style u Rijeci - 5 Brineta iz Rijeke: Dokaz da su bijela košulja i vruće hlačice pravi spoj

Street style kombinacija sa zagrebačke špice I sandale su top! Ljepotica iz Zagreba koja izgleda kao milijun dolara u haljini za 139 kuna

Zgodna crna torbica s metalnim detaljima i nekoliko komada nakita lijepo su upotpunili njezinu modnu kombinaciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju