Haljina u kojoj se nedavno pojavila u Beogradu izazvala je oprečne komentare, dobivajući bodove kod onih sklonih razmetljivom i ekstravagantnom stilu te izazivajući neodobravanje onih kojima privlačenje pažnje odjećom pod svaku cijenu ne znači i uspješno pogođen stajling. Ali kod sljedećih 5 Severininih modnih izbora nije bilo podijeljeninih stavova, jer to su njezina naj izdanja nakon rođenja malenog Aleksandra

Zbog statusa kraljice estrade te fantastičnog tijela, Severina u skladu s očekivanja na sceni i van pozornice nosi odjevne kombinacije koje je uvijek izdvajaju od njezinih kolegica.

>> Golišava haljina koju si može priuštiti samo Severina

Zavodljive i ženstvene haljine njezin su najčešći izbor u kojem ne prati slijepo aktualne trendove, već ih prilagođava sebi ne bojeći se pri tome eksperimentirati i tako sama stvarati modu koju će mnoge žene željeti slijediti.

>> Severina haljinom skrenula pažnju na majčinski dekolte

Izdvojili smo 5 haljina nakon što se vratila na scenu nakon poroda koje ne karakterizira ekstravagancija, već najviši stupanj 'Severina faktora' sastavljenog od zavodljivosti i osobnosti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju