Polako se pozdravljajući s ljetom, Severina je na Instagramu objavila fotografiju s morskim ambijentom u pozadini, dok ona pozira odjevena u prekrasnu žutu haljinu, kreaciju srpskog dizajnera Bojana Petrovića.

Haljina iz couture kolekcije djelomično je prozirna te je sašivena od čipke i tila asimetričnog donjeg dijela. Ima izraženi dekolte V oblika te "strateški" postavljene volane tako da ispod haljine nije potrebno nositi grudnjak.

Lepršavi volani krase i donji dio ove divne ljetne kreacije efektne asimetričnosti pa je desna strana dužine malo do iznad gležnja, dok je lijeva mini kroja i seže do iznad koljena. Uz romantičnu haljinu dizajnera Bojana Petrovića koja savršeno pristaje njezinoj vitkoj figuri, Severina je nosila bijele sandale s dva remenčića, a takav jednostavan model najbolje i pristaje uz ovako "dominantnu" haljinu, i dizajnom i bojom.

Severina: "Gola" haljina koja dokazuje da oskudna odjeća ne mora biti neukusna Cher na dodjeli Oscara 1988. godine u goloj haljini Boba Mackieja Cher na dodjeli Oscara 1998. godine +0 Haljina Jeana Louisa u kojoj je Marilyn Monroe čestitala rođendan Johnu F. Kennedyju

Severina često bira upečatljive komade za scenu Severina: Senzacionalna mini haljina u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen

U meni miholjsko leto, to prkosno sunce pred zimu, citirala je pjevačica uz fotografiju pjesmu Đorđa Balaševića "Miholjsko leto" te tako svojim pratiteljima dala do znanja da već osjeća nostalgiju za ljetom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju