Severina je na svojem službenom profilu na Instagramu objavila galeriju fotografija na kojima pozira u haljini dizajnerice Norme Kamali. Obožavateljice Carrie Bradshaw i serije "I tek tako" vrlo dobro znaju o kojoj se haljini radi.

Galerija Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali +1 Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali

To je model pod nazivom Diana, koju je Carrie nosila u jednoj od epizoda serije.

Iako je u pitanju dizajnerski komad, ipak se ne radi o kreaciji luksuzne skupocjene modne kuće, pa je uvjetno rečeno povoljna cijena sigurno pogodovala ogromnoj popularnosti koju je haljina stekla preko noći. U jednom trenutku bilo ju je nemoguće naručiti jer je stalno bila rasprodana.

S obzirom na to da je u pitanju rastezljiv model koji se lako prilagođava svakom obliku tijela i veličini figure tj. model koji uistinu pristaje svakoj ženi, ne čudi što je kreacija izazvala tako velik interes. Severina u svojem ormaru već ima zlatnu verziju ove haljine, koju je nosila na koncertu u Celju, a sada je otkrila kako nije odoljela još jednom modelu.

Varijanta napravljena od crnog prozirnog materijala u sebi ima ušiven bodi boje kože, koji dodatno naglašava iluziju gole haljine.

Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali (Foto: Norma Kamali)

Podsjetimo, gola haljina naziv je za modele napravljene od prozirnih materijala koji otkrivaju tijelo ili pak one koji su izraženi od materijala boje kože. Na crvenim tepisima vidjeli smo mnogo varijanti golih haljina koje su i najblaži modni kritičari proglasili neukusnima, ali ovaj model Norme Kamali pravi je dokaz da gola haljina stvarno ne mora prelaziti granicu dobrog ukusa.

Sviđaju li vam se gole haljine?

glasova:

Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali (Foto: Norma Kamali)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju