Pripadnice nježnijeg spola nerijetko vole odjenuti majice svojih partnera, bilo da je riječ o običnim majicama s kratkim rukavima ili onima s kapuljačom. No ponekad zavire i u njihovu ladicu s donjim rubljem i "ukradu" im bokserice koje, zbog svoje komocije, ljeti mogu poslužiti i kao pidžama

Galerija Ženske bokserice iz trgovina - 5 Ženske bokserice iz trgovina - 4 Ženske bokserice iz trgovina - 2 +1 Intimissimi, 269 kn Pjevačica Severina Kojić odlično izgleda i u muškim odjevnim komadima, preciznije muškom donjem rublju.

Žene ponekad vole zaviriti u ladicu s donjim rubljem svojih partnera i posuditi njihove bokserice

Pokazala je to fotografijom koju je objavila na svom Instagramu, a na kojoj 45-godišnja zvijezda pozira odjevena u običnu bijelu košulju i muške bokserice kakve žene volu posuđivati od svojih partnera. Raskopčana košulja i bokserice brenda Calvin Klein otkrile su Severinine definirane trbušne mišiće, a ležernu kombinaciju pjevačica je začinila velikim naušnicama.

Casual Friday (Opušteni petak), napisala je Severina uz fotografiju koja je u manje od 24 sata od objave skupila preko 18.000 lajkova.
 
U trgovinama smo pronašli udobne ženske bokserice koje će dobro doći ladici s donjim rubljem, a i u kojima se ne moramo zamarati depilacijom kao što je slučaj kod nekih oskudnijih modela gaćica. Ponudu praktičnih bokserica pogledajte u fotogaleriji.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju