Na radost svojih obožavatelja, Severina u posljednje vrijeme sve više vremena provodi u glazbenom studiju. Naime, pjevačica vrijedno snima novi album, a jedan od kompozitora i producenata s kojima radi na novim pjesmama je i Filip Miletić.

S njim je Severina prvi put surađivala na albumu Dobrodošao u klub, a s obzirom na to da je Miletić, između ostalog, koautor njezinog mega-hita Brad Pitt, očekivanja Severininih fanova opravdano su velika.

Sudeći po fotografiji koju je pjevačica objavila na svom službenom profilu na Instagramu, u studiju pronađu i malo vremena za zezanciju.

Vikend u prirodi, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj ona i Filip nose masku za ronjenje i dihalicu.

 

Čak ni ovaj neobičan modni dodatak nije uspio zasjeniti hlače koje je Severina odjenula za ovu prigodu. Kako bi izgledao spoj trenirke, kožnatih i vojničkih hlača? Fantastično, što dokazuje ovaj hibridni model koji je pjevačica nosila.

Osim zanimljiva spoja tri različita kroja, kombinacija kontrastnih materijala čini ih još upečatljivijima. Koliko dobro izgledaju Severina je već pokazala prilikom nedavnog koncerta u Vinkovcima koji je također ovjekovječila na Instagramu.

Obožavateljice odvažnijih krojeva i efektnih odjevnih komada sigurno bi ove hlače rado posudile iz Severinina ormara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju