Sa svakim novim odjevnim izdanjem Severina potvrđuje svoj status hrvatske modne ikone, pa i onda kada nosi svakodnevna casual izdanja. Karizmatičnoj pjevačici jednostavno sve dobro pristaje, a ona svaki stajling nosi s puno stila i stava.

Pohvale je dobila i za svoje modne izdanje u trapericama na novoj fotografiji koju je objavila na Instargamu. Na fotografiji snimljenoj u Beogradu Severini društvo prave Goran Bregović, glazbeni producent Filip Miletić i menadžer Tomica Petrović. Severina je tako dala naslutiti da priprema novu glazbu što je obradovalo njezine obožavatelje.

Les trois mousquetaires, na francuskom je napisala pjevačica uz fotografiju, u prijevodu na hrvatski tri mušketira. Kao i uvijek, pažnju je privukla i svojim odjevnim izdanjem, ležernim, a opet ženstvenim i efektnim.

Uz bijelu majicu s crnim natpisom '90's supermodel' modne kuće Dolce & Gabanna nosila je dvobojne svijetloplave traperice širih nogavica te uz njih odlične gležnjače s visokom iglenom potpeticom i bijele sokne. Riječ je o modelu gležnjača na špic od lakirane kože koje sa strane imaju patentni zatvarač, a zanimljive su i zbog toga što su bijele.

Slika nije dostupna Severina u "moćnoj" haljini koju se jednostavno ne može ignorirati

Slika nije dostupna Severina: Nepogrešiva haljina za dame od XS do XL veličine koja voli vrtoglave štikle i gležnjače

To možda nije boja za svaki dan, ali bijele čizme i gležnjače ove su sezone veliki trend, pa i "ozbiljna" konkurencija crnim modelima koji su možda više nosivi, ali bijeli modeli su baš nekako šik i zanimljivi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju