Severina uvijek privlači pažnju odjevnim kombinacijama, a na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiraciju za modne igre.

Podijelila je i fotografije vrlo ženstvenog izdanja koje je doslovce „zaustavilo promet“ u centru Zagreba s obzirom da je hrvatske pjevačica pozirala usred Mihanovićeva ulice u blizini hotela Esplanade.

Severina se odlučila za maksi haljinu dubokog dekoltea i dugih rukava koja je pripijena u gornjem dijelu te naglašava ženstvenu siluetu. Zelena haljina ukrašena je razigranim motivom banane koji se na modnoj pisti pojavljuje već godinama.

Phoebe Philo razigrala je ovim tropskim detaljem proljetnu kolekciju za francuski brend Chloe 2004. godine, a sedam godina kasnije učinila je to i Miuccia Prada u svojoj prestižnoj talijanskoj modnoj kući.

Odvažni voćni print nosila je čak i urednica Voguea Anna Wintour koja je napokolebljiva ljubiteljica cvijeća na haljinama.

Anna Wintour u Pradinoj suknji s uzorkom banane na teniskom turniru 2011. godine Anna Wintour u Pradinoj suknji s uzorkom banane na teniskom turniru 2011. godine (Foto: Profimedia)

Talijanski dvojac Dolce & Gabbana bio je, pak, opsjednut listom banane koji je dominirao njihovom proljetnom kolekcijom u 2016. godini.

Razigrani voćni print Severina je uskladila s još jednim upečatljivim komadom – torbicom u obliku ananasa By the Pool njujorškog brenda Kate Spade. Izdanje je dopunila sa zelenim kožnatim natikačama visokih potpetica i nekoliko zanimljivih komada nakita.

Kate Spade torbica u obliku ananasa, 1307 kn Kate Spade torbica u obliku ananasa, 1307 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju