Kada Severina na svom službenom Instagram profilu objavi fotografiju neke odjevne kombinacije, njezini obožavatelji odmah žele znati što točno pjevačica nosi.

Galerija Severina Haljina modnog brenda Tibi Haljina modnog brenda Tibi +3 Kreacija modne kuće Chanel iz kolekcije za jesen/zimu 2018.

To se dogodilo i nakon što je pjevačica objavila fotografije nastale u Sarajevu koje je nedavno posjetila kako bi prisustvovala 24. izdanju Sarajevo film festivala.
 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Severina je za snimanje na sarajevskim ulicama odjenula fantastičnu haljinu modnog brenda Tibi. Višebojni model napravljen od svilenog šifona s plisiranim donjim dijelom ukrašen je efektnim šljokicama.

Haljina modnog brenda Tibi Haljina modnog brenda Tibi (Foto: NET-A-PORTER/Tibi)

Upravo su one jedan od najvećih jesenskih trendova, sudeći prema kolekcijama za jesen/zimu 2018. godine prikazanim na proteklim tjednima mode.

Brojne slavne modne kuće predstavile su odjevne komade, dodatke i cipele sa šljokicama koje će u narednim mjesecima biti nezaobilazan ukras naših izdanja, ne samo u večernjim nego i u dnevnim kombinacijama.

Šljokice u kolekciji modne kuće Elie Saab za jesen/zimu 2018. Šljokice u kolekciji modne kuće Elie Saab za jesen/zimu 2018. (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju