Severina Kojić novu 2019. godinu dočekala je na čarobnim Maldivima. Na pješčanoj plaži tirkizne boje oceana pjevačica je snimila seriju fotografija odjevena u haljinu Matije Vuice, koja se savršeno uklopila u ovo rajsko okruženje.

 

Hladne zimske temperature u Hrvatskoj Severina je za doček 2019. zamijenila suncem i toplinom na Maldivima. Obožavatelje je razveselila serijom fotografija s plaže na kojima nosi kreaciju naše dizajnerice Matije Vuice. Haljina predivne svjetlotirkizne boje izrađena je od materijala laganog poput perca, što je čini savršenim izborom za ljetne temperature.

Severina Kojić na Maldivima nosi haljinu Matije Vuice, koja se savršeno uklopila u ovo rajsko okruženjeHaljina sašivena od raskošne količine materijala ima gola leđa, zbog čega ne trpi nošenje grudnjaka. Na predjelu grudi je nabrana te skupljena oko vrata, dok na predjelu struka ima svjetlucavi ukras u obliku krila.

Smij se. Njaljepša haljina moje Matije Vuice, napisala je kratko Severina uz fotografiju objavljenu na službenom profilu na Instagramu 46-godišnje pjevačice.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju