Scenski kostimi Severine u posljednje vrijeme obojani su u crnu boju, a pripite haljine ili korzeti kombinirani s vrućim hlačicama dobili su pojačanje s modnim dodatkom kojeg već dugi niz godina koriste brojne svjetske zvijezde poput Jennifer Lopez i Beyonce. Efektne hulahopke neizostavne su u Severininoj garderobi a posljednje s imitacijom haltera i uzorkom točkica dostupne su svima po cijeni od 55 kuna

Upečatljive, izazovne hulahopke čija je zadaća pojačati efekt ostatka garderobe ili prikriti sitne nedostatke na nogama, odlično obavljaju oba zadatka zbog čega su omiljen izbor stilista Petra Trbovića koji se brine da Severina prilikom izlaska na pozornicu izgleda besprijekorno.

Pa dok je inozemnu turneju u Nizozemskoj otvorila u crnom duetu topića i vrućih hlačica te mrežastih crnih hulahopki, prethodnim stajlingom za Rujanfest zainteresirala je brojne odabirom efektnih hulahopki čiji uzorak imitira haltere.

Zanimljivi model dio je kolekcije 'Exclusive' domaćeg proizvođača dobro poznatog i brojnima omiljenog brenda Jadran čarape. U kolekciji se osim modela s halterima, nalaze i brojni drugi s upečatljivim uzorcima poput listova, rombova i točkica.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju