Sve Severinine odjevne kombinacije izazivaju pažnju. Ponekad je odjeća glavna zvijezda tih izdanja, a ponekad pjevačica oduševi odabirom cipela i(li) dodataka.

Galerija Pettie Malle torbica modne kuće Louis Vuitton Petit Malle model iz kolekcije za jesen/zimu 2014./2015. Petite Malle iz kolekcije za jesen/zimu 2016./2017. +7 Natalia Vodianova

U posljednjem izdanju koje je objavila na svom Instagram profilu istaknula se torbica koju će modni sladokusci sigurno prepoznati.

U pitanju je model modne kuće Louis Vuitton pod nazivom Petite Malle koji se već dugo nalazi na popisima najpoželjnijih torbica na svijetu.

Pettie Malle torbica modne kuće Louis Vuitton Pettie Malle torbica modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

Za dizajn ove torbice zaslužan je kreativni direktor Louis Vuittona, 48-godišnji francuski dizajner Nicolas Ghesquiere. Petite Malle torbice inspirirane su luksuznim sanducima koje je ova modna kuća početkom 20. stoljeća izrađivala za bogatog bankara Alberta Kahna, a danas su dostupne u raznim bojama i teksturama.

Stari putni Louis Vuitton sanduci koji su poslužili kao inspiracija za Petite Malle torbice Stari putni Louis Vuitton sanduci koji su poslužili kao inspiracija za Petite Malle torbice (Foto: Getty Images)

Svevremenski elegantna, ovo je izuzetna mala torba za večernje izlaske, piše na stranici modne kuće, ali Severina je pokazala da torba jednako dobro može funkcionirati i u dnevnim prigodama te ju je kombinirala s kratkom ljetnom haljinicom u boho stilu.

U galeriji provjerite koje Petite Malle modele nose druge slavne žene.

Glumica Adele Exarchopoulos sa svojom Petite Malle torbom u društvu Nicolasa Ghesquierea Glumica Adele Exarchopoulos sa svojom Petite Malle torbom u društvu Nicolasa Ghesquierea (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I KAKVE ĆEMO TORBE NOSITI OVE JESENI:

Modeli torbi koji će nas sljedećih mjeseci mamiti iz izloga Reserved, 299 kuna Mali Lili (Nordstrom), 515 kuna Accesorize, 86 kuna +9 Topshop, 25 funti (201 kuna)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju