U Zagrebu je jučer otvoren jubilarni 20. Queer Zagreb festival, jedan od najvećih i najinovativnijih queer festivala u ovom dijelu Europe. Cjelogodišnji program 20. izdanja Queer Zagreb sezone okupit će više od 100 domaćih i međunarodnih umjetnika te će se održati više od 50 javnih događanja od siječnja do prosinca 2022. Godine.

Galerija Severina na otvaranju 20. Queer Zagreba Severina na otvaranju 20. Queer Zagreba Severina sa Zvonimirom Dobrovićem, umjetničkim direktorom Queer Zagreba +0 Severina na otvaranju 20. Queer Zagreba

Posebno se ističe festivalski blok međunarodnih gostovanja i događanja u trajanju od 24. svibnja do 5. Lipnja koji je sinoć otvoren u Hrvatskom narodnom kazalištu predstavom "Yira, yira" Brune Isakovića i Nataše Rajković.

Među poznatim osobama koje su došle na otvaranje Queer Zagreba bila je i Severina.

Severina na otvaranju 20. Queer Zagreba Severina na otvaranju 20. Queer Zagreba (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Pjevačica je za ovu prigodu odjenula vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju u kojoj je dominirala njezina haljina.

U pitanju je dugačak model u bijeloj boji s bretelama i naglašenim strukom koji je nadopunila minijaturnom crnom torbicom te platformama u crnoj boji.

Severina sa Zvonimirom Dobrovićem, umjetničkim direktorom Queer Zagreba Severina sa Zvonimirom Dobrovićem, umjetničkim direktorom Queer Zagreba (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Iako ljeto kalendarski još nije započelo, zbog vrlo visokih temperature većina se u potpunosti prebacila u ljetnu odjeću. Jedan od najpopularnijih ljetnih odjevnih komada u ženskoj garderobe definitivno je bijela haljina.

Haljina u bijeloj boji...

glasova:

U hladnijim mjesecima rijetko ih viđamo, ali čim se gradske ulice užare od topline sunca, bijele haljine postanu jedan od najdominantnijih komada u street style izdanjima.

Ništa čudno s obzirom na to da je upravo bijela boja tradicionalni ljetni must have kojem se iz godine u godinu rado vraćamo, a haljina jedan od ženama najdražih odjevnih komada.

Severina na otvaranju 20. Queer Zagreba Severina na otvaranju 20. Queer Zagreba (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju