Severina je na Instagramu svojim obožavateljima otkrila da Božić provodi u najljepšem društvu, sa svojim sinčićem Aleksandrom.

Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: 'Ti si najbolja mama na svijetu…' Sretan Božić svima, napisala je.

Podijelila je i mali set fotografija na kojima nosi uistinu predivnu odjevnu kombinaciju. Za bajkovitu crvenu haljinu od svilene organze zaslužan je naš dizajnerski dvojac eNVy room iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

Ispod haljine sakrile su se štikle s Valentinovim potpisom. Model d'Orsay s ukrasnom mašnom svojedobno je bio vrlo popularan među slavnim damama. Glumica Eva Longoria u showu Craiga Fergusona nosila je satenski crveni model nalik Severininom.

Sviđaju mi se tvoje cipele, krasna crvena boja, rekao je Craig Evi koja mu je odmah otkrila da se radi o Valentinovom modelu.

Kada je skinula jednu cipelu kako bi je pokazala voditelju, ispostavilo se da je zaboravila skinuti cijenu s potplata.

O moj Bože! Je li to cijena za samo jednu ili obje cipele, našalio se šokirani voditelj. Eva se počela opravdavati kako ih je upravo obula prvi put i zato je na njima ostala etiketa, na što joj je Craig dobacio: Obula si ih?! Ja bih ih stavio u sef!

Naravno, Craig ne razumije da se ovakve štikle ne isplati skrivati u sefu i da ih treba pošteno iznositi, što će potvrditi sve ljubiteljice lijepih cipela.

Model d'Orsay jedan je od kultnih iz kolekcije legendarne modne kuće, a mogao se kupiti u raznim varijantama i bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju