Severina uživa u eksperimentima s različitim modnim stilovima i odjevnim kombinacijama. Svoje modne igre često dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Galerija Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Diesel mini haljina, 343 eura Diesel mini haljina +0 Diesel čizme s maskirnim uzorkom

Severina je na svojem Instagramu nedavno objavila i fotografije s nedavnog nastupa u Skopju, a na kojima je zablistala u zanimljivom street style izdanju.

Iako je odabrala jednostavno izdanje sastavljeno od mini haljine, čizama i sakoa – komade koje većina dama ima u svojim ormarima, odlučila se za upečatljive boje i uzorke koje su kombinaciji dodale dozu eklektičnosti.

U prvom planu bila je mala crvena haljina s kratkim rukavima te napravljena od rastezljivog pamučnog materijala koja je na suptilan način istaknula njezine ženstvene adute.

Riječ je o urbanom i vrlo nosivom modelu s logotipom talijanskog brenda Diesel koji joj je dopirao do pola bedara.

Diesel mini haljina, 343 eura Diesel mini haljina, 343 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Preko crvene haljina prebacila je hit komad koji se ponovo vraća u modu, odnosno plavi sako napravljen od trapera.

"Kad naučiš u Splitu gazit u štiklama, ne'š ti Italije": Severina u iglenim potpeticama poput manekenke Severina Natikače Jimmy Choo Bing, 100 mm, 850 eura Ovaj model štikli Jimmyja Chooa voli nositi i kraljica Letizia +8 Kraljica Letizia

Severina: "Rastezljive" štikle koje dio žena opisuje kao vrlo neudobne Hailey Bieber nosi torbu Pouch modne kuće Bottega Veneta Kim Kardashian i Rosie Huntington-Whiteley u Severina na premijeri filma +3 Severina nosi torbu i štikle modne kuće Bottega Veneta

Cijelo izdanje je, pak, zaokružila s čizmama visokih sara. Točnije, odabrala je čizme do iznad koljena s maskirnim uzorkom i vrtoglavom iglenom potpeticom brenda Diesel.

Diesel čizme s maskirnim uzorkom Diesel čizme s maskirnim uzorkom (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju