U Zagrebu je održana hrvatska premijera filma „42 sekunde“ u režiji Alexa Murrulla i Danija de la Ordena. Ovaj španjolski film prati priču o povijesnom uspjehu španjolske vaterpolske reprezentacije i njihovom osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine.

Galerija Hailey Bieber nosi torbu Pouch modne kuće Bottega Veneta Kim Kardashian i Rosie Huntington-Whiteley u Severina na premijeri filma +3 Severina nosi torbu i štikle modne kuće Bottega Veneta

Do medalje ih je tada odveo legendarni trener Dragan Matutinović, a njega u filmu glumi Tarik Filipović.

Osim obitelji, Tarika su na premijeri podržale brojne kolege i prijatelji među kojima je bila i Severina. Gdje god se pojavi, pjevačica uvijek izazove pažnju, a iznimka nije bio ni ovaj izlazak.

Severina na premijeri filma Severina na premijeri filma (Foto: Lucija Ocko/Cropix)

Nije razočarala ni modne sladokusce koji se uvijek raduju njezinim novim odjevnim kombinacijama. Dugačku plisiranu suknju s visokim prorezom spojila je s pripadajućim podrezanim topom dugačkih rukava te nadopunila štiklama i torbom.

Nije lako izdvojiti pet najboljih Severininih izdanja, ali mi smo probali Severina na proslavi svog 50. rođendana Severina na proslavi svog 50. rođendana Severina u Beogradu 2012. godine +2 Severina u haljini Stelle McCartney na Sarajevo Film Festivalu 2013. godine

Poznavatelji modne kuće Bottega Veneta sigurno su odmah prepoznali o kojim se modelima radi. Naime, Severina je nosila njihove štikle pod nazivom Stretch po kojem biste pretpostavili kako je ovo rastezljiv model, ali zapravo nije. Remenčići su napravljeni od klasične kože i po recenzijama brojnih dama na blogovima i društvenim mrežama - uopće nisu podatni, a kamoli rastezljivi.

Severina nosi torbu i štikle modne kuće Bottega Veneta Severina nosi torbu i štikle modne kuće Bottega Veneta (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Nosite li štikle s tankim remenčićima?

glasova:

Većinom izazivaju podjelu mišljenja među ženama jer jedne kažu kako ove štikle nisu udobne zato što se remenčići zarežu u kožu stopala, a druge ih pak nose bez problema.

Bottega Veneta Stretch Strap štikle Bottega Veneta Stretch Strap štikle (Foto: Bottega Veneta)

Brojne slavne dame u svojoj garderobi imaju ovaj model, uključujući Kim Kardashian i Rosie Huntington-Whiteley.

Kim Kardashian i Rosie Huntington-Whiteley u Kim Kardashian i Rosie Huntington-Whiteley u (Foto: Profimedia)

Severina je nosila i torbu s potpisom Bottege Venete, model Pouch pletene teksture i u bijeloj boji. Ova torba jedan je od najpopularnijih modela slavne talijanske modne kuće i mnoge poznate žene ne ispuštaju je iz ruke.

Bottega Veneta Pouch Bottega Veneta Pouch (Foto: Bottega Veneta)

Njezina najveća obožavateljica definitivno je Hailey Bieber koja se u javnosti svako malo pojavi s novom varijantom.

Hailey Bieber nosi torbu Pouch modne kuće Bottega Veneta Hailey Bieber nosi torbu Pouch modne kuće Bottega Veneta (Foto: Profimedia)

Shakira: Model obuće koji gotovo nitko ne bi nosio u hladnim mjesecima Shakira Shakira Shakira +5 Shakira

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju