Severina pomno osmišljava stajlinge za svoje koncerte, a iznimka nije bio ni nastup u slovenskom Dupleku.

Galerija Severina Bershka, 149 kuna H&M, 19.99 eura (148 kuna) +3 Zara, 99 kuna

I dok je za koncert u Celju odabrala vrlo jednostavnu i neutralnu crnu haljinu mini kroja, u Dupleku se pojavila u znatno efektnijoj kombinaciji.

Kratke bijele traperice kombinirala je sa šarenim mrežastim topom. Da nije bilo lanca kojim je top ukrašen i crnih mrežastih najlonki koje su u ovu kombinaciju unijele dašak senzualnosti, bila bi to jedna klasična ljetna ležerna kombinacija koja je uz par dodataka postala upečatljivo scensko izdanje.

Nadopunila ga je srebrnim visećim naušnicama i crnom kožnatom narukvicom modne kuće Chanel, a traperice je opasala kožnatim remenom iste boje.

Ljeto je doba godine kada će i najveće ljubiteljice traperica ipak posegnuti za komotnijim, prozračnijim i širim hlačama, ali jedan model traperica ne stvara probleme na visokim temperaturama. Naravno, u pitanju su maksimalno kratke traperice kakve nosi Severina, poznatije pod nazivom "vruće hlačice".

Ako ste u potrazi za ovim kratkim modelom traperica, zavirite u galeriji i pogledajte kakve smo modele po uzoru na Severinu pronašli za vas u ponudi trgovina.

Mango, 169 kuna Mango, 169 kuna (Foto: Mango)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju