Severina rado dijeli na svojim društvenim mrežama fotografije iz svojeg privatnog života. Na Instagramu je podijelila i nekoliko prizora sa sela, koje je posjetila u društvu obitelji.

Za šetnju po prirodi hrvatska je pjevačica odabrala ležernu kombinaciju sastavljenu od šarene majice s kapuljačom, duge suknje i unisex tenisica. Točnije, odabrala je futuristički model Deerupt Adidas koji je prije desetak dana predstavljen javnosti. Tenisice Deerupt Adidas Tenisice Deerupt Adidas Foto: adidas.com
Riječ je o odvažnom, ali minimalističkom dizajnu tenisica za trčanje čiji je gornji sloj prekriven rastezljivom mrežom, dok su potplata i vanjski sloj izrađeni od gume. Riječ je o modelu u koji se nedavno zaljubio i Justin Bieber, a već ga rado nose i brojne dame.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Ovo samo ona može nositi, Kako god da se obučeš, prekrasna si te Uvik lipa, samo su neki od pozitivnih komentara na Instagramu na neočekivanu Severininu kombinaciju.

Sviđa li vam se Severinina modna kombinacija?

glasova:

Deerupt Adidas mogu se kupiti i u hrvatskim trgovinama, a cijena im iznosi 749 kuna. I Justin Bieber voli nositi ove tenisice I Justin Bieber voli nositi tenisice Deerupt Adidas (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju