Iako je ljeto stvoreno za uživanciju na moru, često zaboravljamo da i na kopnenom dijelu Hrvatske ima toliko predivnih destinacija na kojima možemo uživati i koje se moraju posjetiti bar jednom. Tako je i Severina ovaj put odlučila uživati na Plitvičkim jezerima.

Plitvice su raj na zemlji, napisala je pjevačica na Instagramu, oduševljena ljepotom jednog od osam hrvatskih nacionalnih parkova.

S obzirom na visoke temperature, Severina je za obilazak parka odjenula maksimalno udobnu kombinaciju u kojoj se očekivano istaknula majica brenda Elevenparis.

Ovaj brend našao se u središtu kontroverze kada su Beyonce, Rihanna, Jay Z, Kanye West i Pharrell Williams protiv njega podnijeli zajedničku tužbu zbog neovlaštene uporabe njihovih slika na svojim proizvodima.

Elevenparis lansirao je čitav niz majica i drugih artikala s licima poznatih osoba, a među njim je i Kate Moss koja je bila zaštitno lice njihove kampanje za proljeće 2014. godine. Svjetske zvijezde svojevremeno su poludjele za majicom s njezinim likom koja se našla u liniji brenda pod nazivom Life Is A Joke.

Severina je na Plitvičkim jezerima nosila muški model majice s likom britanskog supermodela koji na stražnjoj strani ima isti natpis. Kombinirala ga je s kratkim hlačicama i tenisicama koje su najsigurniji odabir za šetnju prirodom.

U galeriji pogledajte koje su svjetske zvijezde također nosile majicu s likom Kate Moss.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju