Subota navečer bila je rezevirana za dodjelu nagrade "Zlatni Studio", koja se već petu godinu zaredom dodjeljuje najboljima u svijetu kazališta, filma, glazbe, radija i televizije.

Galerija Severina Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio +3 Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio

U posljednjoj kategoriji dvije nagrade odnijela je Nova TV. Nagradu u kategoriji reality showa odnio je "Masterchef", dok je emsija "Ples sa zvijezdama" odnijela pobjedu u kategoriji TV zabava.

Među glazbenicima koji su nastupili na dodjeli nagrada bila je i Severina. U pratnji zbora "Zagrepčanke i dečki" izvela je svoju novu pjesmu "Vjerujem u Boga".

Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio (Foto: Biljana Blivajs/Cropix)

Veliku pažnju privukla je i svojim elegantnim modnim izdanjem. Pjevačica je oduzimala dah u dugoj crnoj haljini s prorezom na stražnjem dijelu i golim leđima. Haljinu krasi i američki ovratnik čiji se stražnji dio pretvara u pokrivalo za glavu, a to je izdanju donijelo dozu posebnosti.

Uz haljinu koja iz svakog kuta izgleda kao kreacija koju želite pospremiti u ormar Severina je nosila crne sandale ukrašene velikim cirkonima, s tankim remenčićima i vrtoglavo visokom potpeticom.

Predobre su! Severina u tajicama koje se mogu uklopiti i u najsvečaniju kombinaciju Fendi, proljeće/ljeto 2019. Chanel, proljeće/ljeto 2019. Tajice modne kuće Dolce & Gabbana +1 Tajice modne kuće Dolce & Gabbana

Izdanje je upotpunila upečatljivim nakitom, narukvicama, prstenjem i visećim naušnicama.

Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio (Foto: Biljana Blivajs/Cropix)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju