'Ljepotica i prava dama i osjećajna majka' jedan je od komentara kojeg je Severina dobila ispod fotografije kojom najavljuje koncert u Lisinskom. Za prvi dio komentara zaslužni su frizura i uvijek pogođen make up, damskim komplimentima doprinijeli su Chanelov kostim te Diorova torba, a za najveću pohvalu – humanitaran karakter koncerta posvećen djeci

Koncert Severine se održava 25. studenog s ciljem da se djeci iz Specijalne bolnice u Gornjoj Bistri omogući adekvatan životni prostor, a sva sredstva od prodaje ulaznica bit će namijenjena upravo uređenju ove bolnice jer djeca žive u teškim uvjetima.

'Najvažnija stvar je zaista poboljšati njihov svijet onaj iz kojeg ne mogu, a to je ta soba u kojem oni žive i iz koje ne mogu izaći', poručila je Severina kojoj je to i prvi koncert u Lisinskom, a pozvala je i druge kolege poput Gorana Karana, Saše Lošića, Gorana Bregovića, te Sašu Matića s kojim će i premijerno izvesti svoju novu pjesma 'More tuge'.

'Akcija je pokrenuta upravo s idejom da se promjene podovi u bolnici Bistra odnosno zidovi da se unese jedan tehnološki bolji nego što su sada zbog upravo sprečavanja bolničkih infekcija', ravnatelj specijalne bolnice Gornja Bistra Renato Mittermayer.