'Ljepotica i prava dama i osjećajna majka' jedan je od komentara kojeg je Severina dobila ispod fotografije kojom najavljuje koncert u Lisinskom. Za prvi dio komentara zaslužni su frizura i uvijek pogođen make up, damskim komplimentima doprinijeli su Chanelov kostim te Diorova torba, a za najveću pohvalu – humanitaran karakter koncerta posvećen djeci

Koncert Severine se održava 25. studenog s ciljem da se djeci iz Specijalne bolnice u Gornjoj Bistri omogući adekvatan životni prostor, a sva sredstva od prodaje ulaznica bit će namijenjena upravo uređenju ove bolnice jer djeca žive u teškim uvjetima.

'Najvažnija stvar je zaista poboljšati njihov svijet onaj iz kojeg ne mogu, a to je ta soba u kojem oni žive i iz koje ne mogu izaći', poručila je Severina kojoj je to i prvi koncert u Lisinskom, a pozvala je i druge kolege poput Gorana Karana, Saše Lošića, Gorana Bregovića, te Sašu Matića s kojim će i premijerno izvesti svoju novu pjesma 'More tuge'.

'Akcija je pokrenuta upravo s idejom da se promjene podovi u bolnici Bistra odnosno zidovi da se unese jedan tehnološki bolji nego što su sada zbog upravo sprečavanja bolničkih infekcija', ravnatelj specijalne bolnice Gornja Bistra Renato Mittermayer.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju