Torba glavu čuva. Osim ako je minijaturna pa u nju malo toga stane. U tom slučaju služi nam kao efektan modni dodatak, a upravo takvih dodataka ne nedostaje u Severinijoj garderobi. Po mnogima najbolje odjevena slavna Hrvatica u svojoj kolekciji ima razne modele torbi.

Galerija Torbice Nile Minaudiere u street style kombinaciji s Pariškog tjedna mode Torbice Nile Minaudiere u street style kombinaciji s Pariškog tjedna mode Chloe, proljeće/ljeto 2017. +3 Chloe, proljeće/ljeto 2017.

Jedan od najupečatljivijih sigurno je model Nile Minaudière modne kuće Chloé. Posljednih desetak godina iz ove luksuzne francuske modne kuće izašlo je mnogo modela koji su postigli nevjerojatnu popularnost među trendsetericama, a upravo je model Nile obilježio nekoliko sezona.

Napravljena je u tri veličine među kojima je varijanta Minaudière najmanja i ima oblik polumjeseca. Ove torbice prepoznatljive po ručkama u obliku narukvice osmislila je Clare Waight Keller, bivša kreativna direktorica modne kuće.

Severina s torbicom Nile Minaudiere Severina s torbicom Nile Minaudiere (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Lansirala ih je u kolekciji za proljeće/ljeto 2017. i na valu velikog uspjeha otplovila u modnu kuću Givenchy gdje je nasljedila Riccarda Tiscija.

Chloe, proljeće/ljeto 2017. Chloe, proljeće/ljeto 2017. (Foto: Profimedia)

Narednih nekoliko sezona njezine su torbice vladale street style kombinacijama na tjednima mode i gotovo da nije bilo trendseterice koja se nije pojavila u javnosti s nekim Nile modelom.

Torbice Nile Minaudiere u street style kombinaciji s Pariškog tjedna mode Torbice Nile Minaudiere u street style kombinaciji s Pariškog tjedna mode (Foto: Profimedia)

Posebno popularni bili su upravo najmanji modeli kakav je za sebe odabrala i Severina. Pjevačica svoju torbicu nosi godinama i u raznim prigodama, a sa sobom ju je ponijela i na otočić Vrnik.

Model u predivnoj nijansi zelene boje sa zlatnom ručkom savršeno je nadopunio kratku haljinicu sa sakralnim motivima koju je Severina dobila na poklon od prijateljice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju