Severina rado na svojim društvenim mrežama dijeli inspiraciju za modne igre. Nedavno je podijelila i jedno zanimljivo street style izdanje kojim je dominirao – sportski grudnjak.

Galerija Severina uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama Celine sportski grudnjak 4300 kn Predstavljenje kolekcije Celine za proljeće/ljeto 2021. godine u Monaku +1 Prestavljanje prugastog sportskog grudnjaka Celine u Monaku

Severina je na Instagramu podijelila fotografiju u sportskom grudnjaku francuskog brenda Celine, koji je istaknuo njezinu fit figuru.

Prugasti model u bež i plavoj boji iznimno je fleksibilan komad odjeće koji se može kombinirati na različite načine.

Celine sportski grudnjak, 4300 kn Celine sportski grudnjak, 4300 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Severina ga je sparila s kratkim hlačicama od trapera visokog struka, sa svijetlosmeđim strukiranim sakoom, šiltericom i kožnatom torbicom.

Inspiraciju za modnu kombinaciju hrvatska pjevačica pronašla je u kolekciji odjeće ovog francuskog brenda za proljeće/ljeto 2021.

Celinova manekenka, naime, vrlo slično izdanje nosila je na predstavljanju te kolekcije odjeće u na stadionu Stade Louis II u Monaku.

No, umjesto crnih gležnjača Severina je bijele sportske čarape sparila sa šarenim tenisicama u smeđim tonovima.

Prestavljanje prugastog sportskog grudnjaka Celine u Monaku Prestavljanje prugastog sportskog grudnjaka Celine u Monaku (Foto: Profimedia)

Predstavljenje kolekcije Celine za proljeće/ljeto 2021. godine u Monaku Predstavljenje kolekcije Celine za proljeće/ljeto 2021. godine u Monaku (Foto: Profimedia)

Iako Celine naziva ovaj grudnjak sportskim, ne krase ga tipične karakteristike za ovaj odjevni komad.

Baš zato dame ga kombiniraju i s naizgled neočekivanim komadima – trapericama, palazzo hlačama, pa čak i poslovnim sakoima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju