Dobre štikle proljepšat će svaku modnu kombinaciju, pa ih se isplati čuvati u ormaru godinama. Dokazuje to i Severina koja je velika ljubiteljica cipela na visoku potpeticu, a koja svoj par štikli Sophije Webster nosi već pet godina.

Riječ je o plavo-narančastom modelu Chiara s potpeticom od 10 centimetara i 3D leptirovim krilima koje su oduševile brojne slavne žene, a koje se izvrsno sparuju s ležernim odjevnim kombinacijama, ali i glamuroznim večernjim izdanjima.

Štikle Chiara Sophije Webster Chiara cipele Sophije Webster prodaju se po cijeni od oko 5000 kuna (Foto: Sophia Webster)

Prvi put smo ih vidjeli na Severininom Instagramu u rujnu 2015. godine kada ih je nosila uz sivu potkošulju, poderane skinny traperice, mini torbicu i sunčane naočale predimenzioniranih stakala s potpisom Victorije Beckham.

Savršeno su se uklopile i u stajling kojim je dominirao color-blok strukirani kaput srpske dizajnerice s londonskom adresom Roksande Ilinčić.

Prošle godine nosila ih je na predstavljanju pića s vlastitim potpisom u zagrebačkom Glow Baru. Tada je cipele Chiara majstorski sparila s metaliziranom haljinom brenda 16arlington koja je bila inspirirana dekadencijom 80-godina prošlog stoljeća.

 

Prije par dana, ponovo ih je izvukla iz svojeg ormara te odjenula za šetnju po splitskoj rivi u cvjetnoj kreaciji brenda Magda Butrym dokazavši da se sjajno kombiniraju i s mini haljinama. Zapravo, uvijek izvrsno izgledaju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju