Popularni francuski brend Jacquemus, u prostoru Fundacije Maeght u gradiću Saint-Paul-de-Vence krajem siječnja, predstavio je kolekciju za proljeće/ljeto 2024. godine. Kolekcija pod nazivom „Les Sculptures“ razveselila je obožavateljice dizajnera Simona Portea Jacquemusa i njegova rada.

Galerija Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures +3 Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures

Zaštitni znak ovog brenda i dalje su njihove efektne torbe, ali u novoj kolekciji lansirali su i štikle kojima smo predvidjeli veliku popularnost među slavnim trendsetericama i modnim influensericama.

Nismo pogriješili s obzirom na to da ih je u svoju kolekciju ubacila i Severina, po mnogima najbolje odjevena poznata Hrvatica i naša najveća modna trendseterica.

Već i ptice na grani znaju da nema toga što Severina ne može isfurati, a to je još jednom dokazala odabirom ovih uistinu efektnih štikli koje definitivno nisu za svakoga.

Duple štikle brenda Jacquemus Ne, oči vas ne varaju - ovo su duple štikle i suđeno im je da postanu hit

To su duple štikle čije kombinirane potpetice dosežu visinu od 10 centimetara. Severina je za sebe odabrala model od glatke kože u crnoj i bijeloj boji, a uz njih je nosila i fantastičnu torbu, također s potpisom Jacquemusa.

Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures (Foto: Jacquemus)

Severinina nove štikle izazvale su brojne reakcije i čuđenje na društvenim mrežama. I naše čitateljice na Facebooku bile su iznenađene ovih modelom, a na pitanje sviđaju li im se dobili smo mnoštvo duhovitih odgovora.

Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures (Foto: Jacquemus)

"Sigurna sam da bih u njima slomila obje noge", napisala je jedna čitateljica. Druga je vrlo jasno iskazala svoje mišljenje o ovom upečatljivom modelu: "Radije ću bosa."

Severina u duplim štiklama brenda Jacquemus Severina u duplim štiklama brenda Jacquemus (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Mlada dama sa zagrebačke špice nosi sjajnu torbu brenda Jacquemus Zagrebački street style: Torba za kojom se okretala cijela špica

Severinine štikle na aukciji Najslavnije štikle u povijesti Hrvatske prodane su za vrtoglavih 26.000 eura

Torba Le Vanito brenda Jacquemus Novi modeli torbi s potpisom brenda koji Hrvatice obožavaju

Severina u salonkama Manola Blahnika Severina u svojoj garderobi ima 10 modela štikli koje žele žene diljem svijeta

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju