Bez obzira na modnu sezonu i godišnje doba, Severina svoje obožavatelje uvijek oduševi odjevnim kombinacijama. S pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografije odličnog izdanja sastavljenog od zanimljivih komada.

Galerija AMI Paris Kaubojke Dallas modnog brenda Khaite Kaubojke Dallas modnog brenda Khaite +1 Khaite

Zimogrozna Dalmatinka bez jakete. Vrijeme izdržaja: 2 minute, 14 sekundi, napisala je u opisu fotografije.

Da je nosila jaknu, ne bismo vidjeli njezin divni pulover koji potpisuje brend AMI Paris. Predimenzionirani model u crnoj boji s bijelim prugama u potpunosti je napravljen od vune i dio je linije pod nazivom Ami de Coeur.

Svi komadi brenda iz spomenute linije ukrašeni su prepoznatljivim crvenim motivom u kojem se spajaju slovo A i srce. Severina je uz pulover odjenula kožnatu minicu u crnoj boji i tanke najlonke.

AMI Paris AMI Paris (Foto: Farfetch)

Ljubiteljicama obuće za oko su sigurno zapele njezine čizmice.
U pitanju je model Dallas brenda Khaite koje su javnosti prvi put predstavljene u njihovoj kolekciji za jesen/zimu 2020. godine.

Kaubojke Dallas modnog brenda Khaite Kaubojke Dallas modnog brenda Khaite (Foto: Modesens)

Tri godine kasnije, čizmice u kaubojskom stilu jedan su od najpopularnijih modela obuće za ovu jesensko-zimsku sezonu i nećete pogriješiti ako ih uvrstite u svoju garderobu.

Sviđaju li vam se čizme u kaubojskom stilu?

glasova:

Severinin model ima nakrivljenu potpeticu visine 5,8 centimetara pa je vrlo udoban za nošenje. Na tržištu je dostupno nekoliko varijanti, a Severina je za sebe odabrala onu napravljenu od glatke crne kože i ukrašenu cirkonima.

Kaubojke Dallas modnog brenda Khaite Kaubojke Dallas modnog brenda Khaite (Foto: Khaite)

Zgodna brineta u neobičnim čizmama za kojima se okretala zagrebačka špica Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode Traper-čizme brenda Stradivarius, 59,99 EUR +4 Stradivarius, 59,99 EUR

Favoriti sezone? Već se sada vidi u koje su modele čizama Zagrepčanke zaljubljene Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Crne čizme ravnih potplata na zagrebačkoj špici +5 Kaubojke u zagrebačkom street style izdanju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju