Severina plijeni pažnju svojim modnim izdanjima bez obzira na to nalazi li se na pozornici, pozira na crvenom tepihu ili je uhvaćena fotoobjektivom u šetnji gradom u kakvoj jednostavnoj street style kombinaciji.

Galerija Severina uvijek pruža inspiraciju za modne igre Mohito, 34,99 eura H&M, 54,99 eura +2 Trendyol (Zalando), 29,99 eura

Severina je bila mamac za poglede i na koncertu koji je nedavno održala u susjednoj Sloveniji.

Djevojka sa sela u Rakičanu, napisala je hrvatska pjevačica na svojem Instagramu uz kratak video s održanog koncerta u ovom slovenskom mjestašcu i dobila mnoštvo pohvala – kako za svoj scenski nastup i neumornu energiju na pozornici, tako i za modno izdanje.

Severina je blistala u upečatljivoj crvenoj kombinaciji sastavljenoj od duge pletene haljine maksi kroja koja joj je dopirala do pola lista, a koja je na suptilan način naglasila njezinu ženstvenu figuru.

Preko haljine je nosila crvenu bajkersku jaknu ukrašenu zlatnim detaljima, a na nogama par bež gležnjača na vezanje i s visokom iglenom potpeticom.

Crvena boja dominira ove sezone modnim prijestolnicama. U svojim kolekcijama za jesen 2023. / zimu 2024. godine uvrstile su je brojne slavne modne kuće i brendovi – od Prade i Bottege Venete preko Valentina i Ferragama do The Rowa.

Odvažna crvena krasi jesenske kolekcije Fendija, Dolce & Gabbane i Prade Odvažna crvena krasi jesenske kolekcije Fendija, Dolce & Gabbane i Prade (Foto: Profimedia)

Ne samo da crvene nijanse na decentan način upotpunjuju odjevne kombinacije nego njima dominiraju. Ova boja, pak, namijenjena je samopouzdanim damama koje vole biti u centru pažnje.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne web-shopove te smo odabrali nekoliko modela crvenih haljina za jesen po uzoru na Severinu.

Mohito, 34,99 eura Mohito, 34,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Samo udobno: Severina u haljini koju bismo nosile od jutra do mraka Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Kimono-haljina dizajnerice Malene Birger - 3 Kimono-haljina dizajnerice Malene Birger - 2 +0 Kimono-haljina dizajnerice Malene Birger - 1

Rozga, Izabel... I Severina nosi torbu koju slavne Hrvatice obožavaju Severina nosi torbu Jodie modne kuće Bottega Veneta Severina u Marakešu Izabel Kovačić s torbom Jodie modne kuće Bottega Veneta +3 Marko Grubnić s torbom Jodie u zelenoj boji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju