Severina trenutačno uživa u Maroku, a fotouspomene na svoje putovanje objavljuje i na službenom profilu na Instagramu. Sa svojim pratiteljima podijelila je razne fotografije, a posljednja galerija nastala je u jednom predivnom hotelu u Marakešu.

Galerija Severina nosi torbu Jodie modne kuće Bottega Veneta Severina u Marakešu Izabel Kovačić s torbom Jodie modne kuće Bottega Veneta +3 Marko Grubnić s torbom Jodie u zelenoj boji

Kao i obično, Severina oduševljava svojim odjevnim kombinacijama. Fenomenalno, predivna, savršena kombinacija i uvijek sa stilom, samo su neki od komentara na račun njezina modnog izdanja.

Crni kaftan pjevačica je kombinirala s uistinu efektnim zlatnim sandalama gladijatoricama i fantastičnim statement nakitom među kojim se najviše istaknula ogrlica.

Severina nosi torbu Jodie modne kuće Bottega Veneta Severina nosi torbu Jodie modne kuće Bottega Veneta (Foto: Severina/Instagram)

Severina je odabrala i model torbe koji je već godinama na popisu najpopularnijih dizajnerskih torbi. U pitanju je model Jodie modne kuće Bottega Veneta, koji je njihov bivši kreativni direktor Daniel Lee lansirao u siječnju 2020. godine, ali mnogi ne znaju da je inspiraciju pronašao u Botteginim torbama iz 70-ih godina prošlog stoljeća.

Torba Jodie modne kuće Bottega Veneta Torba Jodie modne kuće Bottega Veneta (Foto: Bottega Veneta)

Naime, modna kuća već je tada izrađivala torbe od pletene kože, a Lee im je samo udahnuo novi život i predstavio modernizirane verzije. Torba Jodie dolazi u tri veličine, a među trendsetericama je najpopularniji mini model, koji nosi i Severina.

Ona je za sebe odabrala varijantu u crnoj boji nadograđenu lancem kojeg u originalnom modelu nema.

Izabel Kovačić s torbom Jodie modne kuće Bottega Veneta Izabel Kovačić s torbom Jodie modne kuće Bottega Veneta (Foto: Izabel Kovačić/Instagram)

Nije Severina jedina poznata Hrvatica koja je uvrstila Jodie u svoju kolekciju torbi. Nosi je i Izabel Kovačić, koja ima neutralni bež model, a Viktorija Rađa odlučila se za plavi.

Viktorija Rađa Viktorija Rađa (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Jelena Rozga u svoj je ormar spremila Jodie u jarkoj i efektnoj nijansi zelene boje.

Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Zeleni model nosio je i poznati hrvatski stilist, modni stručnjak i veliki ljubitelj torbi Marko Grubnić.

Marko Grubnić s torbom Jodie u zelenoj boji Marko Grubnić s torbom Jodie u zelenoj boji (Foto: Marko Grubnić/Instagram)

10 dizajnerskih torbi koje koštaju od 135 do 299 eura Furla je jedan od brendova koje smo izdvojili Polene Numero Un, 290 eura Longchamp Le Pliage Medium, 135,24 eura +7 Marc Jacobs The Small Tote Bag, 195 eura

20 modela najboljih dizajnerskih torbi svih vremena Chanel 2.55 Chanel 2.55 u street style kombinaciji Chanel 11.12 +35 Chanel 11.12 u street style kombinaciji

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju