"Sve ti dobro stoji i gotovo", jedan je od komentara koji je Severinina pratiteljica napisala ispod njezine posljednje objave na Instagramu.

Komentar je to na još jedno modno izdanje kojim je Severina po tko zna koji put potvrdila da se voli igrati prilikom slaganja odjevnih kombinacija i spajati komade koje mnogi, unatoč trendovima, ne spajaju.

Severina je na Instagramu podijelila kombinaciju u kojoj je glavna zvijezda bež odijelo sastavljeno od sakoa predimenzioniranog kroja te hlača visokog struka i širokih nogavica. Ispod sakoa nosi bež vestu na kopčanje, dok je struk dodatno istaknula smeđim remenom.

Kombinaciju je upotpunila efektnom torbicom u različitim nijansama bež boje, od svjetlije prema tamnijoj te nakitom.

Dodatak koji ne viđamo često uz odijela je bež šilterica, koja se sjajno uklopila u ovo Severinino izdanje, koje je s razlogom dobilo cijeli niz komplimenata.

Ipak - iako spoj šilterice i odijela možda i nije toliko čest prizor, zanimljive kombinacije poput ove, koje spajaju poslovne komade sa sportskim dodacima, imaju svoje obožavateljice u svijetu mode, a šilterice su već nekoliko sezona vrlo popularan modni dodatak.

One nisu rezervirane samo za ležernija, sportska izdanja nego ih zaljubljenice u modu kombiniraju uz (ne)očekivane odjevne komade i pritom izgledaju sjajno.

Severina vs. Carrie: Tko nosi ljepši model popularne haljine? Severina Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali +0 Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali

Uostalom, nije nikakva novost da je šilterica dodatak koji modnim kombinacijama donosi dozu šika, zbog čega ju je rado nosila i princeza Diana, koja je šiltericu kombinirala uz čizme i sakoe.

Princeza Diana Princeza Diana (Foto: Profimedia)

Danas je šilterica nezaobilazan modni dodatak trendseterica diljem svijeta, a vole je i domaće zaljubljenice u modu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju