Severina trenutno boravi u svom rodnom Splitu, a posjet najlipšem gradu na svitu nije mogao proći bez druženja s prijateljicama.

Lipo je sist na skale i promatrat život, napisala je naša pjevačica uz fotografiju na Instagramu nastalu tijekom izlaska.

Kao i uvijek, plijenila je pažnju svojom odjevnom kombinacijom savršenom za ljetne dane. Dugačku lepršavu suknju u crnoj boji ukrašenu masivnim tropskim uzorkom kombinirala je s bijelom košuljom i kultnim natikačama.

U pitanju je model Oran francuske modne kuće Hermes. Ove nenametljive i šik natikače godinama su must have među ljubiteljicama minimalizma koje ne mogu odoljeti njihovom jednostavnom dizajnu.

Napravio ih je dizajner Pierre Hardy 1997. godine u želji da stvori udobnu sandalu ravnih potplata koju može nositi svaka žena, a lansirane su kao dio Hermesove kolekcije Year of Africa.

Napravljene su od kože, prepoznatljive po dizajnu gornjeg dijela u obliku slova H i dostupne u 40-tak raznih boja.

Najpopularniji su modelu u neutralnim bojama poput smeđeg koji nosi Severina. Upravo taj model posebno voli i Eva Longoria, samo jedna u nizu poznatih dama koje obožavaju ove kultne natikače.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju