Među poznatim gošćama koje su došle na otvaranje poliklinike Kaliper za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju, ortopediju i sportsku medicinu bila je i Severina.

Galerija Cate Blanchett na Berlinaleu 2015. godine u istom modelu štikli Kopča na štiklama otkazala je poslušnost Cate je na kraju skinula štikle i ostala bosa +3 Beyonce na Met Gali 2014. godine u štiklama modne kuće Givenchy

Pjevačica je plijenila pažnju u crnom kombinezonu od umjetne kože brenda Philosophy di Lorenzo Serafini koji je nadopunila malom torbicom modne kuće Dior i fantastičnim štiklama modne kuće Givenchy.

U pitanju je model pod nazivom Clara, koji obožavaju i mnoge svjetske zvijezde.

Tako ih je i glumica Cate Blanchett nosila 2015. godine na premijeri filma Cinderella održanoj u sklopu Berlinskog međunarodnog filmskog festivala.

Cate Blanchett na Berlinaleu 2015. godine u istom modelu štikli Cate Blanchett na Berlinaleu 2015. godine u istom modelu štikli (Foto: Getty Images)

Međutim, štikle su se pokazale pomalo nespretnima u njezinu slučaju. Dok se glumica stepenicama penjala na pozornicu nakon projekcije filma, sigurnosna kopča na remenu cipela otkazala je poslušnost.

Kopča na štiklama otkazala je poslušnost Kopča na štiklama otkazala je poslušnost (Foto: Getty Images)

S obzirom na to da se radi o kopči s najjednostavnijim mehanizmom kakve inače nalazimo na torbama, ona lako može popustiti i stvoriti problem prilikom hodanja.

Cate je na kraju skinula štikle i ostala bosa Cate je na kraju skinula štikle i ostala bosa (Foto: Getty Images)

Cate je naposljetku skinula svoje štikle te je obraćanje publici i predstavnicima medija odradila bosa.
Severina nije imala takvih problema i bez problema se kretala u "opasnim" štiklama s potpeticom od 13 centimetara.

U galeriji pogledajte koje su još svjetske zvijezde nosile te štikle.

Beyonce na Met Gali 2014. godine u štiklama modne kuće Givenchy Beyonce na Met Gali 2014. godine u štiklama modne kuće Givenchy (Foto: Getty Images & Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju