Na privatnoj zabavi održanoj u londonskoj galeriji The Vinly Factory, Rorrey Fenty lansirao je novu kolekciju svojih luksuznih cigara nastalu u suradnji s draguljarskom kućom Faberge i brendom Rome de Bellegarde.

Galerija Rihanna u bijeloj koži od glave do pete Rihanna +0 Štikle brenda Fenty

Zabavu nije propustila njegova sestra i poslovna partnerica, pjevačica i poduzetnica Rihanna, koja je samo za ovu prigodu doputovala u London.

Slavna 31-godišnjakinja na bratov tulum došla je u kombinaciji koja nas je odmah podsjetila na nedavno Severinino modno izdanje.

Rihanna u bijeloj koži od glave do pete Rihanna u bijeloj koži od glave do pete (Foto: Profimedia)

Naša glazbena zvijezda prije nekoliko dana održala je koncert u Zürichu od glave do pete odjevena u bijelo. Kožnatu bijelu minicu kombinirala je s uskom bijelom kožnatom jaknom tradicionalnog rokerskog kroja, a na nogama je imala klasične bijele salonke.

Rihanna je također nosila bijelu kožnatu minicu, ali model vlastitog brenda Fenty nadopunila je predimenzioniranom kožnatom majicom brenda Frankie Shop. Na nogama je imala otvorene bijele štikle na vezanje, također s potpisom brenda Fenty, a od modnih dodataka istaknula se i bijela torba modne kuće Bottega Veneta.

Bijelo od glave do pete zasigurno nije kombinacija koju viđamo često jer jednostavno nije nosiva u svakodnevnim situacijama, ali zato slavne dame redovito posegnu za njom u posebnim prigodama poput raznih svečanosti ili u ova dva slučaja - koncerta i zabave.

Severina i Rihanna poigrale su se krojevima i dodacima te nam demonstrirale dva različita lica bijele kožnate kombinacije, a koje izdanje je bolje, odlučite sami.

Više mi se sviđa bijela kombinacija koju nosi...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju