Velika humanitarka, pjevačica Shakira povodom rođenja drugog djeteta kojeg čeka s igračem FC Bracelone Gerardom Piqueom, na društvenoj mreži u suradnji s Unicefom pozvala je na 'svjetsko darivanje djeteta', poznatije kao World Baby Shower. Sva prikupljena sredstva idu Unicefu za potrebe djece svijeta koja žive u lošim uvjetima



Raznježena mama Shakira s dvogodišnjim Milanom u zagrljaju izgleda presretno baš kao i medeni dječačić koji bi uskoro trebao dobiti brata. Uz predivnu obiteljsku fotografiju blistavo lijepa trudnica u bijeloj haljini i u zagrljaju sina i partnera Gerarda Piquea, uputila je apel svim ljudima.

'Sada kada ćemo postati roditelji drugi put želimo ići korak dalje, organizirajući darivanje djeteta koje će biti otvoreno za sve. Zahvaljujući društvenim mrežama, poznate zvijezde nisu jedini koji mogu napraviti promijene. Svatko može dati svoj doprinos ovoj akciji i na taj način učiniti da ovo postane novi globalni trend, izjavila je pjevačica.

Sličnu humanitarnu akciju Shakira je organizirala u prvoj trudnoći, a tada je prikupila 4 tone medicinskog materijala uključujući i razna cjepiva. Na donacije je pozvala i uoči njegova prvog rođendana, a raznježena trudnica i ovaj je put odlučila iskoristiti slavu i pozvati sve ljude dobre volje da pomognu djeci širom svijeta, koja žive u lošim životnim uvjetima.
Pljesak za predivnu trudnicu sa srcem kao kuća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju