Pjevačica Shakira i njezin partner Gerard Piqué odlučili su se na veliki korak te su svoju luksuznu kuću u Miami Beachu stavili u prodaju za 11,6 milijuna dolara. Shakira je vilu kupila još 2001. godine za 3,38 milijuna dolara.

Galerija Shakira i Pique stavili su svoju luksuznu kuću u Miami Beachu na prodaju - 6 Shakira i Pique stavili su svoju luksuznu kuću u Miami Beachu na prodaju - 16 Shakira i Pique stavili su svoju luksuznu kuću u Miami Beachu na prodaju - 7 +14 Shakira i Pique stavili su svoju luksuznu kuću u Miami Beachu na prodaju Kuća puna svjetlosti i bjeline nalazi se u samoj blizini vode te ima šest spavaćih soba i sedam kupaonica. Impresivan dizajn interijera inspiriran Shakirinim kolumbijsko-libanonskim porijeklom uključuje lounge s nargilama te je u potpunosti opremljen namještajem rađenim po mjeri. Drveni pod uvezen je iz Španjolske, dok su ulazna vrata kuće uvezena iz Europe.
Shakira i Pique stavili su svoju luksuznu kuću u Miami Beachu na prodaju - 13 Impresivna vila ima 6 spavaćih soba i 7 kupaonica (Foto: Profimedia)

Luksuzni dom sastoji se i od prostorije u kojoj su kombinirane dnevna i soba za objed, kuhinja sa sjajnim, glatkim površinama i uređajima od nehrđajućeg čelika te blagovaonica. Tu su i soba za vježbanje i ured u kojem Shakira drži svoje glazbene nagrade.

Prostrana kuća ima i krilo za zabavu u kojem je smještena medijska soba s ugrađenim sistemom za vrhunski zvuk i bijelim stolom za bilijar.
Shakira i Pique stavili su svoju luksuznu kuću u Miami Beachu na prodaju - 5 Jedna od kupaonica kuće koju su Shakira i Pique stavili u prodaju (Foto: Profimedia)

Stražnji dio kuće nije ništa manje impresivan. Ima izlaz na veliku terasu s bazenom te prostorom za objedovanje i barom. Imanje veliko 1926 četvornih metara uključuje i više od 30 četvornih metara vodene površine koja se nalazi ispred kuće.

Prodaju kuće vodi Shakirin brat, agent za nekretnine Antonio Mebarak.
Shakira i Pique stavili su svoju luksuznu kuću u Miami Beachu na prodaju - 17 Stražnji dio kuće ima izlaz na terasu s bazenom i izgleda - wow! (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju