Pjevačica Shakira na pozornici obično nosi oskudne scenske kostime koji naglašavaju njezinu fit figuru, a za svečana događanja raskošne i ženstvene toalete. Dotjeran izgled važan joj je i u privatnim trenucima.

Galerija Shakira u skinny trapericama i nevidljvim štiklama u Barceloni - 2 Shakira u skinny trapericama i nevidljvim štiklama u Barceloni - 1 Shakira u skinny trapericama i nevidljvim štiklama u Barceloni - 3 +4 Shakira u jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji

Kolumbijska pop zvijezda trenutno se nalazi u procesu dogovaranja skrbništva i podjele imovine sa svojim bivšim partnerom Gerardom Piqeom. Upravo zato susrela se s odvjetnicima i ocem svojih sinova na sastanku u Barceloni.

Shakira je za ovu priliku odabrala prilično jednostavnu, ali vrlo efektnu modnu kombinaciju sastavljenu od svilene bluze s dugim rukavima koju je sparila sa tamnoplavim skinny trapericama. Ovaj tip hlača i dalje je vrlo popularan među ženama te odbija izaći iz mode.

Shakira u skinny trapericama i nevidljvim štiklama u Barceloni - 4 Shakira u jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Skinny traperice izdužuju noge i naglašavaju ženstvenu siluetu, a pogotovo kada se kombiniraju uz obuću s vrtoglavom potpeticom.

Shakira je pojačala taj efekt vizualnog izduživanja nogu s golim sandalama-platformama koje su napravljene u boji kože te izgledaju gotovo nevidljivo.

Shakira u skinny trapericama i nevidljvim štiklama u Barceloni - 1 Shakira u golim sandalama-platformama (Foto: Profimedia)

Izdanje je zaokružila s velikom kožnatom torbom ukrašenom zakovicama, te sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela skinny traperica po uzoru na Shakiru.

Mango skinny traperice, 199,90 kn Mango skinny traperice, 199,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju