Shakira je stigla u Miami, gdje se održava Billboard's Latin Music Week, a tim povodom pjevačica je sudjelovala na Faena Forumu na kojem je govorila o svojoj uspješnoj glazbenoj karijeri, inspiraciji u pisanju pjesama, a dotakla se i svoga preseljenja u Sjedinjene Američke Države iz Barcelone.

Galerija Shakira u kožnatoj mini haljini i čizmama iznad koljena - 6 Shakira u kožnatoj mini haljini i čizmama iznad koljena - 2 Shakira u kožnatoj mini haljini i čizmama iznad koljena - 4 +2 Shakira nosi kožnate čizme iznad koljena s platformom i debelom petom

Svojim outfitom za dolazak na Billboard's Latin Music Week Shakira je dodatno podigla temperaturu u sunčanom Miamiju, a nosila je mini haljinu i čizme iznad koljena od kože. Kratka haljina ima vrlo tanke naramenice i gornji dio krojen u stilu korzeta, a figura je dodatno naglašena širokim crnim remenom koji visi s desne strane.

Shakira u kožnatoj mini haljini i čizmama iznad koljena - 1 Gornji dio kožnate haljinice krojen je u stilu korzeta (Foto: Profimedia)

Uz kožnatu haljinicu Shakira je obula uske čizme, model iznad koljena s visokom platformom i debelom petom. Opakom stajlingu dodala je još malo crne kože s torbicom ukrašenom velikim metalnim "kapicama", od nakita deblju metalnu ogrlicu zlatne boje, a neizostavne su bile i velike sunčane naočale.

Shakira u kožnatoj mini haljini i čizmama iznad koljena - 4 Shakira u kožnatoj mini haljini i čizmama iznad koljena (Foto: Profimedia)

"Moraš imati poštovanja": Shakirino izdanje za Wimbledon proglašeno neprimjerenim Shakira u kraljevskoj loži tijekom polufinala Wimbledona Shakira tijekom polufinala Wimbledona MO5CH1NO Jeans +2 Shakira

Shakira: "Gola" maksi haljina u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen Shakira u 'goloj' maksi haljini - 5 Shakira u 'goloj' maksi haljini - 6 Shakira u 'goloj' maksi haljini - 1 +2 Shakira u 'goloj' maksi haljini - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju