Američka glumica Sharon Stone već 25 godina živi u američkom gradu Beverly Hillsu.

Galerija Sharon Stone Ljetnu odjevnu kombinaciju Sharon je nadopunila - čizmicama Slavna glumica uputila se u optiku i odabrala nove sunčane naočale +0 Ovakav tip obuće definitivno nije uobičajen za ljetne dane

Za razliku od mnogih slavnih kolega koji žive u njezinoj blizini, 61-godišnju filmsku divu često se može vidjeti kako izvršava svakodnevne obveze, opušteno večera s prijateljima na terasama poznatih gradskih restorana ili pak odlazi u šoping.

Mama trojice sinova 2001. godine doživjela je moždani udar i priznaje kako je od tada promijenila pogled na svijet i sve životne situacije dočekuje s dozom pozitive. Tako joj ne smetaju ni znatiželjni fotografi, koje uvijek dočeka s osmijehom i pozdravom.

Ljetnu odjevnu kombinaciju Sharon je nadopunila - čizmicama Ljetnu odjevnu kombinaciju Sharon je nadopunila - čizmicama (Foto: Profimedia)

Ovaj put "ulovili" su je prilikom odlaska na sastanak, nakon kojeg se uputila u obližnju optiku kako bi odabrala nove sunčane naočale.

Pritom je bila odjevena u vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju u kojoj su se najviše istaknule cipele koje je odabrala.

Ne toliko zbog izgleda, koliko zbog činjenice da je na vrlo ugodnoj ljetnoj temperaturi odlučila nositi čizmice dok je većina ljudi oko nje na nogama imala sandale i japanke.

Laganu crno-bijelu suknju s uzorkom kaktusa i običnu sivu majicu kombinirala je uz crne čizmice ispod kojih su izvirivale sokne u istoj boji.

Ovakvi modeli obuće uobičajen su odabir za jesenske i zimske dane, ponekad i proljetne ako nas to godišnje doba iznenadi s hladnijim i kišnim vremenom, ali gotovo nitko ih ne nosi tijekom ljetnih dana.

Ovakav tip obuće definitivno nije uobičajen za ljetne dane Ovakav tip obuće definitivno nije uobičajen za ljetne dane (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

Već od 107 kuna: 15 modela ljetnih sandala s potpeticom do šest centimetara Wish, 299 kuna Bershka, 119 kuna Zara, 299 kuna +12 Dorothy Perkins, 13 funti (107 kuna)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju